افتتاح بخش آنژیوگرافی بیمارستان شهید محمد منتظری شهرستان نجف آباد

بخش آنژیوگرافی بیمارستان شهید محمد منتظری شهرستان نجف آباد، سه شنبه 27 دیماه، باحضور رییس دانشگاه، معاون بهداشتی و جمعی از مسئولین شبکه و شهرستان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

نجف آباد نخستین شهرستان مجهز به آنژیوگرافی در استان اصفهان

در این مراسم که معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نجف آباد و همچنین نماینده مردم شهرستان نجف آباد در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: از بین 26 شهرستان استان اصفهان، نجف آباد تنها شهرستانی است که پس از اصفهان، مجهز به دستگاه آنژیوگرافی شد و جمعیت غرب استان را پوشش می دهد.

به گزارش وبدا، دکتر شاهین شیرانی در مراسم افتتاح بخش آنژیو گرافی بیمارستان شهید محمد منتظری  نجف آباد اظهار داشت: بیماریهای قلبی و عروقی شایع‌ترین علت مرگ و میر در دنیا، کشور و استان اصفهان است که اصل اول پیشگیری از ابتلا به این بیماری است .

وی با اشاره به نقش زنان به عنوان ستون خانواده‌ها در کاهش و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، افزود: تغذیه صحیح و کاهش نمک و روغن از سفره های غذایی آمار سکته های قلبی و گرفتگی رگ ها را کاهش می دهد.

رئیس دانشگاه با اشاره به اهمیت تیم 247 بخش قلب گفت: منظور از تیم 247 یعنی تیمی که 24 ساعته در هفت روز از هفته باید به حالت آماده باش کامل باشد و در واقع همچون تیم واکنش سریع عمل کند، در حقیقت تیمی است که باید درب ورودی آنها منفک از درب های دیگر و آسانسور جدا برای رفت و آمد آنها وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اهمیت دقیقه ها در عمل آنژیو گرافی و فرصت 120 دقیقه ای به هنگام بسته شدن رگ قلب، گفت: تجهیز بیمارستان شهید محمد منتظری نجف آباد به آنژیوگرافی در واقع زیر بار یک مسئولیت بزرگ رفتن است.

دکتر شیرانی از اعتماد و همدلی ایجاد شده بین خیرین عرصه سلامت و  حوزه بهداشت و درمان استان ابراز خرسندی کرد و افزود: با همراهی خیرین توانستیم در ارتقای کیفیت خدمات بهداشت و درمان گام های بزرگی برداریم.

وی با اعلام موافقت در حوزه تامین تجهیزات غربالگری و راه اندازی این بخش گفت: اینکه در کدام یک از شهرستان این بخش راه اندازی شود، نیاز به تصمیم گیری است.

نماینده مردم شهرستان نجف آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: بخش آنژیوگرافی و شیمی درمانی بیمارستان شهید محمد منتظری به منظور پوشش جمعیت غرب اصفهان که بالغ بر یک و نیم میلیون نفر هستند، افتتاح شد.

ابوالفضل ابوترابی در مراسم افتتاح  بخش آنژیوگرافی و شیمی درمانی بیمارستان اظهار داشت: طرح توسعه بیمارستان  در زمینی به متراژ 2 هزار و 400 متر مربع و زیر بنای 12 هزار مترمربع  با حمایت 40 درصدی از سوی خیرین و 60 درصدی دولت، عملیاتی شد.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اورژانس بیمارستان را یکی از بخش های اصلی خواند که به علت بحران کرونا دیرتر از زمان معین شده افتتاح گردید.

وی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به علت تامین تجهیزات بخش آنژیو بیمارستان نیز تقدیر و تشکر به عمل آورد.