آغاز خدمت رسانی مجموعه رفاهی تفریحی شماره ۷(ابیانه)

با حمایت های بی دریغ رییس دانشگاه و همکاری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نطنز مجموعه رفاهی تفریحی ابیانه، پس از بازسازی و تعمیرات اساسی، آماده ارائه خدمات به کلیه همکاران و خانواده های آنان شد.
محمدرضا ابراهیمی مدیر امور رفاهی دانشگاه در این خصوص گفت: طی بازدیدهای صورت گرفته توسط این مدیریت از مجموعه رفاهی تفریحی ابیانه، به منظور ارائه خدمات بهتر و آسایش همکاران محترم و خانواده های آنها، بازسازی و نوسازی اساسی از این مجموعه در اولویت قرار گرفت.
مدیر امور رفاهی دانشگاه همچنین گفت: عملیات بازسازی و نوسازی مجموعه رفاهی تفریحی ابیانه با هماهنگی دفتر فنی دانشگاه طی یکماه به صورت شبانه روزی انجام و مقرر گردید این مجموعه از اول بهمن ماه آماده  ارایه خدمات به کارکنان  گردد.
گفتنی است سهمیه های بهمن ماه 1401 مربوط به مجموعه رفاهی تفریحی مجموعه ابیانه، از روز دوشنبه 26 بهمن ماه، راس ساعت 12 در سایت امور رفاهی کارکنان دانشگاه بارگذاری می گردد.
قابل ذکر است سهمیه ها به صورت شناور برنامه ریزی شده و رزرو نهایی منوط به پرداخت آنلاین می باشد. لازم به ذکراست جهت افزایش رضایتمندی همکاران، ساعات ورود و خروج به مجموعه رفاهی تفریحی ابیانه در 6 ماهه دوم  سال، 17:30 و 16:00 مقررگردیده است