سلسله جلسات" آشنایی با قرآن" در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 16 ساله شد

مسئول امور فرهنگی شورای بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی  اصفهان از 16 ساله شدن جلسات آشنایی با قرآن در دانشگاه خبر داد و افزود: از سال 85، جلسات روخوانی قرآن توسط شهید علیرضا جوهری در دانشگاه علوم پزشکی آغاز شد و هم اکنون این جلسات با عنوان "آشنایی با قرآن" که برگرفته از نام کتاب شهید مرتضی مطهری است، تداوم یافت.

علی درخشان در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: سلسله جلسات آشنایی با قرآن به صورت هفتگی (چهارشنبه ها از ساعت 7:30 تا 8:15) در سه بخش قرائت، ترجمه و تفسیر آیات دیده شده است که تفسیر قرآن بر اساس کتاب  آیت الله شهید مطهری، تفسیر برهان، المیزان، اهل بیت و نمونه است که هم اکنون به جلد 9 آن از کتب آیت الله شهید مطهری رسیده ایم.

وی قرائت  حدیث کساء و تفسیر و احادیث اهل بیت و قصص قرآن، پرداختن به موضوعات اخلاقی را از دیگر بخش های سلسله جلسات قرآنی دانست و افزود: تشکیل حلقه‌های صالحین و برگزاری مسابقات فرهنگی کتابخوانی، برگزاری نمایشگاه تخصصی و هنری در مناسبت های ابلاغی سال، برپایی نشست های روشنگری و بصیرت افزایی از جمله برنامه های فرهنگی بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

مسئول امور فرهنگی شورای بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی  اصفهان ادامه داد: برگزاری کارگاه مهارت زندگی و سبک زندگی اسلامی ایرانی، آموزش سواد رسانه ای بسیجیان ، برگزاری نمایشگاه تخصصی و هنری در مناسبت های ابلاغی، تولید مستند و موشن گرافیک ، نهضت تولید محتوای گفتمان انقلاب در فضای مجازی با توسعه  تولید، اردوی تربیت محور خانواده و فرزندان از دیگر برنامه های در دستور کار امورفرهنگی می باشد.

وی تخصیص یک مکان مناسب برای برگزاری سلسله جلسات قرانی و تعریف کردن بسته های تشویقی را از ضروریات عنوان نمود.

وی در انتها به روایتی از امام جواد(ع)  " مَن اَصغی إلی ناطِقٍ فَقَد عَبَدَهُ، فَاِن کانَ النّاطِقُ یُؤَدّی عَنِ اللهِ عزّوجلّ فَقَد عَبَدَالله، وَ إن کانَ النّاطِقُ یُؤَدّی عَنِ الشَّیطانِ فَقَد عَبَدَ الشَّیطانَ؛" اشاره کرد و افزود:  هرکس به گوینده ای گوش فرا دهد، او را پرستیده است. پس اگر گوینده، از خدای متعال می گوید، او خدا را پرستیده است و اگر گوینده، از طرف شیطان حرف می زند، به یقین، شیطان را پرستیده است. (تحف العقول، ص 456)