تقدیر حوزه بسیج ادارات کل شهید باهنر از پایگاه بسیج کارکنان برادران دانشگاه

فرمانده حوزه بسیج ادارات کل شهید باهنر، یکشنبه 18 دیماه، در دیدار با فرمانده و اعضای شورای پایگاه بسیج کارکنان برادران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از عملکرد پایگاه بسیج دانشگاه تقدیر به عمل آورد.

به گزارش خبرنگار وبدا، مصطفی ناصری، فرمانده حوزه بسیج ادارات کل شهید باهنر در این دیدار با ابراز خرسندی از برگزاری اردوهای جهادی پزشکی از سوی بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خواستار تداوم این دست از اردوها و اقدامات جهادی در بستر بهداشت و درمان شد.

در ادامه اعضای شورای پایگاه بسیج کارکنان برادران دانشگاه در چارچوب وظایف و اختیارات جایگاه خود مواردی را از دغدغه ها و نظرات اصلاحی و انتظارات از حوزه بسیج ارائه کردند.
در این دیدار احمد اشکستانی، فرمانده پایگاه بسیج کارکنان برادران دانشگاه با تشکر از حضور فرمانده حوزه و پشتیبانی های انجام گرفته در زمینه الکترونیکی سازی پرونده های اعضای بسیج اظهار داشت: با تلاش بی وقفه و پیگیری های مکرر مسئول نیروی انسانی پایگاه،  تمام پرونده های اعضای بسیج پایگاه در آبان ماه بروزرسانی و به صورت الکترونیکی در "سامانه بسیج ناب"  ثبت گردید.

اشکستانی از نظارت های دوره ای حوزه بسیج ادارات کل شهید باهنر از برنامه های اجرایی و عملکرد پایگاه خبر داد و افزود: در سال جاری بالغ بر 68 برنامه برای پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه علوم پزشکی برادران استان اصفهان تعریف و ابلاغ شده است.

وی به مهمترین برنامه های محوری امسال اشاره کرد و گفت: اجرای "جهاد تبین و روایت" و "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" در ادارات و دستگاه‌های اجرایی، برگزاری میز خدمت جهادی در مساجد و مصلاهای نماز جمعه، جذب و سازماندهی بسیج عادی و فعال، دیدار و سرکشی از خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران، راه اندازی، تشکیل، اداره و کیفی سازی حلقه های صالحین، برگزاری دوره های توانمندسازی و مهارت‌افزایی تربیتی، برگزاری مراسم و مناسبت‌های ملی و مذهبی، انقلابی و دینی و یوم الله ها، سفرهای زیارتی موضوعی و مناسبتی و مردمی( ارتحال امام(ره)، اربعین، مشهد مقدس و راهیان نور) از این جمله است.