برگزاری یادواره شهید سلیمانی در گلستان شهدای اصفهان

پنج شنبه 15 دی ماه، یادواره شهید سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت دهه مقاومت  با حضور فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان ، فرماندهی و شورای پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از مسئولین استان در سالن گلستان شهدای اصفهان برگزار شد.

-سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تمام نقشه‌های دشمن در منطقه را خنثی کرد

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان در یادواره سردار شهید سلیمانی، شهدای جبهه مقاومت و حرم  گفت: سردار دل‌ها با وجود فشارها، سختی‌ها و بی‌مهری‌ها برای امام و انقلاب، کم نگذاشت.

سردار مجتبی فداء افزود: سردار شهید سلیمانی، سربازان، مدافعان و رزمندگانی را تربیت کرد و تحویل جامعه داد که یکی از آن‌ها شهید حججی است، افرادی که راه ایشان را در جامعه ادامه می‌دهند.

وی در حاشیه این یادواره با اشاره به تشکیل قرارگاه محرومیت زدایی در سپاه و بسیج استان اصفهان گفت:زیر پوشش قراردادن فرزندان بی سرپرست، ساخت خانه، آبرسانی، لایروبی قنوات، توزیع بسته‌های مومنانه و‌کمک معیشتی به نیازمندان از فعالیت‌های این قرارگاه است.

مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان هم در حاشیه این یادواره گفت: مکتب سردار سلیمانی، مکتب بزرگی است که می‌تواند هر یک از جوانان این سرزمین را به سلیمانی دیگری تبدیل کند؛ سرداردل‌ها از مدار فردیت خارج شد و سعه وجودی اش به اندازه‌ای گسترش یافت که بر نفوس انسان‌ها تأثیری قابل توجه در مسیر کمال گذاشته و می‌گذارد و این به یک مکتب تبدیل شده است.

سرهنگ پاسدار محمد شفیعی افزود:سردار شهید قاسم سلیمانی، سرباز مخلصی در راه خدا بود که توانست جهانی را دگرگون کند و مکتبش سراسر درس است از تقوا و مردم داری، خدمت به مردم تا شجاعت و مردمی بودن که رهبر معظم انقلاب هم توصیه می‌کنند از ویژگی‌های فردی و اجتماعی سردار دل‌ها همه بویژه مدیران، کارمندان و کارگزاران الگو بگیریم.

شایان ذکر است در حاشیه برگزاری یادواره سردار شهید سلیمانی، شهدای جبهه مقاومت و حرم، به همت سازمان‌های بسیج ادارات و کارمندان استان و سازندگی، در پویش نذر خدمت، ۶۳ دستگاه یخچال در مجموع به ارزش ۶ میلیاردو۳۰۰ میلیون ریال بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی استان توزیع شد؛ این تعداد دستگاه یخچال به عدد سن سردار شهید سلیمانی بود.

گفتنی است تجلیل از خانواده‌های شهدای مدافع حرم، شهیدان سردار سید محمد حجازی، جواد محمدی، مهدی اسحاقیان، دادمحمد رحیمی از لشکر فاطمیون و گل افشانی قبورمطهر شهیدان در گلستان شهدا از دیگر برنامه‌های جنبی یادواره بود.