نشست مشترک دانشگاه و مدیران ارشد شهرداری اصفهان برگزار شد

بمناسبت آذرماه پژوهش، نشست مشترکی فی مابین معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و مدیران ارشد شهرداری اصفهان امروز 26 آذرماه در تالار زیتون مرکز آموزش مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه (EDC) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر غلامرضا عسگری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در جمع اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران ارشد شهرداری اصفهان هدف از برگزاری این نشست را دستیابی به هم اندیشی واحد و اتفاق نظر و همگرایی در حوزه مدیریت پسماند و  استفاده از  توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد.

وی اظهار داشت: افزایش تعاملات موثر و کارآمد دستگاه‌های اجرایی با دانشگاه‌ها می تواند نقش بسزایی در حل علمی مسائل و مشکلات اجرایی شهر و بهره‌گیری موثر از توانمندی‌های دانشگاهها داشته باشد، بر این اساس موضوع حضور اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و مدیران شهرداری اصفهان به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تصریح کرد: با توجه به شرایط شهر و استان اصفهان، شاهد شیوع بیشتر  بیماری‌های غیر واگیردار از جمله سرطان،  دیابت و  فشارخون هستیم که متاسفانه اصفهان در زمینه این بیماریها رتبه‌دار کشوری است و کنترل بار این بیماریها نیازمند همکاری بین‌بخشی بیشتری می باشد.

وی افزود: در همین راستا لزوم  انجام تحقیقات بین‌رشته‌ای و کاربردی و محصول محور با همدلی و همکاری تمامی دستگاه‌ها ضروری است.

دکتر عسگری ادامه داد: شرایط پسا کرونا الگوی بسیاری از بیماریها را بر هم زده و  بیماریهای غیرواگیردار به شکل دیگری در سنین کمتری ظهور و بروز داشته است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افرود: با توجه به خشکسالی  و شرایط اقلیمی استان اصفهان لازم است  همکاری بین بخشی بیشتری به ویژه در حوزه مدیریت پسماند وجود داشته باشد که در این راستا می توان از توان اعضای هیئت علمی دانشگاه(دانشکده بهداشت) استفاده ویژه نمود.