اختتامیه هفته پژوهش و آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان برگزار شد

مراسم اختتامیه هفته پژوهش با معرفی پژوهشگران و فناوران برتر استان اصفهان، عصر روز یکشنبه ۲۰ آذرماه، با حضور استاندار اصفهان، روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان و جمعی از مدیران ادارات و سازمان های استان در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان برگزار گردید.

در این مراسم دکتر سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری اظهار داشت: قدردانی واقعی از پژوهشگر روزی است که او به این باور برسد که ثمره تلاش و فعالیتش در اختیار مردم قرار می گیرد.

استاندار اصفهان تصریح کرد:  پژوهش بایستی نیاز جامعه را پوشش دهد. برای ترسیم صحیح این ساحت در جامعه باید نگاه تقاضا محور و کاربردی به حوزه پژوهش داشته باشیم.

دکتر مرتضوی با اشاره به نقش مجموعه‌های دانشگاهی در حوزه پژوهش، خاطر نشان کرد: باید به جایگاهی برسیم که دانشگاه‌ها را بر مبنای اقتصاد فناوری اداره کنیم ، اینگونه شاهد پرورش علم، فناوری و پژوهش در کنار هم خواهیم بود.

دکتر حسین هرسیج رییس دانشگاه اصفهان، بر پیشرفت های پژوهشی مبتنی بر استفاده بهینه از منابع استانی تاکید و خواستار مدیریت منابع در استان شد.

وی همچنین بهره مندی از پتانسیل دانشگاه ها برای حل مسائل جامعه را بسیار مهم ارزیابی نمود و اظهار داشت: نگاه ها در محیط های علمی معطوف به آموزش و پژوهش بوده است و انتظار می رود نخبگان علمی ما به سمت مسئله محوری و حل مسائل جامعه حرکت نمایند.

شایان ذکر است در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر و حامیان برتر پژوهش استان در بخش های مختلف، دکتر حسین ربانی و دکتر غلامرضا عسگری در حوزه علوم پزشکی به عنوان استادان پژوهشگر برگزیده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتر حامد میرزایی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حوزه سلامت استان معرفی و تجلیل شدند.

همچنین زهرا حاج هاشمی و مهدی وجدی عسگری در حوزه علوم پزشکی به عنوان دانشجویان پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در استان معرفی و توسط مسئولین مورد تجلیل قرار گرفتند.

گفتنی است نمایشگاهی از دستاوردهای مراکز پژوهشی استان در قالب ۶۵ غرفه از چهارشنبه ۱۷ آذر تا روز دوشنبه ۲۱ آذر در محل تالار پیامبر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان بر پا شده است که در مراسم اختتامیه هفته پژوهش مورد بازدید استاندار و هیات همراه قرار گرفت.