بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مراحل آماده سازی و بازسازی 5 آمبولانس 115 به چرخه عملیات

19 آذرماه، در پی حمایت و پیگیری های معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیریت امور پشتیبانی رفاهی و تامین تجهیزات پزشکی دانشگاه، مراحل بازسازی 5 آمبولانس 115 به اتمام رسید و پس از چندین ماه به چرخه عملیات بازگشت.

به گزارش خبرنگار وبدا، محسن افتخاری معاون اجرایی اورژانس استان اصفهان در این خصوص  اظهار داشت: بالغ بر 67 آمبولانس دچار مشکلات فنی و تامین قطعات هستند که برای بازگشت به چرخه کار نیازمند تخصیص 200 میلیارد ریالی می باشد، بر همین اساس حمایت جدی خیرین سلامت در بازسازی و نوسازی آمبولانس های زمین گیر  شده، بسیار ضروری و حیاتی ست، چراکه بر اساس آیه قرآنی با نجات جان هر انسان، جان همه انسان ها را نجات داده ایم.

معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان افزود: با توجه به اینکه بازسازی هر آمبولانس نیازمند تخصیص 350 تا 400 میلیون تومانی ست، در حال حاضر 3 میلیارد تومان برای 5 آمبولانس که ماه ها بخاطر خراب شدن موتور غیر قابل استفاده بوده است، اختصاص و عملیات آماده سازی آن آغاز گردیده است.

وی اعلام کرد: بنا بر تاکید معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  تا پایان سال جاری، 20 آمبولانس دیگر نیز با تخصیص حدود 6 میلیارد تومان آماده، بازسازی و به چرخه فعالیت بر می گردد.

معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان گفت: برنامه آماده و بازسازی آمبولانس های زمین گیر شده همچنان در دستور کار اورژانس پیش‌بیمارستانی و معاونت توسعه دانشگاه قرار دارد.