نشست صميمي رييس كل دادگستري استان با نمايندگان تشكل هاي دانشجويي استان در دانشگاه

نشست صميمي رييس كل دادگستري استان اصفهان با نمايندگان تشكل هاي دانشجويي استان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این دیدار صمیمی که رییس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه وتعدادی از مسئولین دانشگاهی نیز حضور داشتند، رییس کل دادگستری استان ضمن تسليت ايام شهادت حضرت فاطمه كبري (س) و گراميداشت روز دانشجو، دانشجویان را زبان گوياي جامعه توصيف كرد و گفت: دانشجويان بايد با بصيرت و آگاهي كامل نسبت به مسائل، نقش مطالبه‌گري خود را به درستي انجام دهند.

حجت‌الاسلام و المسلمین جعفری تصریح نمود: تاريخ انقلاب اسلامي گواهي دهنده اين مسئله است كه مقام معظم رهبري(مدظله)، بيش از همه مسئولان نظام، با دانشجويان ديدار و گفت وگو داشته و تعداد اين ديدارها به حدود 250 مورد مي‌رسد كه اين نشان‌دهنده اهميتي‌است كه ايشان براي دانشگاه و دانشجو قائل هستند.

رییس کل دادگستری استان افزود: در كنار تلاش‌ها و مجاهدت‌هاي دانشجويان و دانشگاهيان اين هدايت‌ها و حمايت‌هاي پدرانه رهبر فرزانه انقلاب بوده كه منجر به ایجاد جنبش ها و جهش های علمي ارزشمند دانشگاه ها در طی اين 44 سال شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین جعفري ادامه داد: اين حساسيت و توجه مقام معظم رهبري (مدظله) به دانشجويان و اقداماتي كه مسئولان نظام در جهت پاسخ به مطالبات و انتظارات دانشجويان در طول اين چهار دهه انجام داده اند و باعث پيشرفت‌ها و رفع برخي مشكلات شده است بيانگر توجه و اعتقاد جدی جمهوري اسلامي به قشر نخبگان کشور است.

رييس دستگاه قضايي استان ازدانشجویان خواست با مطالعه و روشن بيني و با داشتن بصيرت و هوشیاری لازم و به دور از افراط و تفریط و همچنین بدون اينكه در زمين دشمن بازي كنند امر مطالبه‌گري و پيگيري مطالبات خود را با جديت دنبال كنند و از بيان واقعيت‌ها و انتظارات به حق جامعه دانشجويي پروايي نداشته باشند.

شايان ذكر است رييس كل دادگستري استان در این جلسه ضمن استماع نظرات، پیشنهادات و انتقادات دانشجویان به سوالات آنها پاسخ داد و مقرر نمود برگزاری این گونه نشست‌ها به صورت فصلی و مستمر ادامه یابد.