بمناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س): بیستمین همایش پیاده روی خانوادگی در دانشگاه برگزار شد

در روز جمعه 11 آذرماه، بمناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار، بیستمین همایش پیاده روی خانوادگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور رئیس و مسئولین دانشگاه، اعضای هیئت علمی و جمعی از کارکنان به همراه خانواده هایشان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، مسیر حرکت بیستمین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی  از محل تالار شریعتی دانشگاه آغاز و سپس در مسیر حرم الشهدا دانشگاه ادامه یافت و با حضورشرکت کنندگان در سالن شهید موحدی نیز پایان  یافت .
دکتر شیرانی رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن خیر مقدم به حضار، وجود برنامه های فرهنگی تفریحی را یک ضرورت خواند و افزود: تداوم این گونه برنامه ها ضمن افرایش امید و انگیزه برای پرسنل دانشگاه، موجبات شادابی و نشاط همگانی را نیز فراهم می آورد. وی اظهار امیدواری کرد همواره شاهد برگزاری چنین برنامه هایی باشیم.

شایان ذکر است با دستور و موافقت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی و امور رفاهی  دانشگاه ، برای دومین بار در سال جاری همایش پیاده روی خانوادگی با حضور پرشوردانشگاهیان برگزار شد و تا پایان سال سومین همایش نیز برپا می گردد.

گفتنی است در این همایش  به قید قرعه به حدود 100 نفر از شرکت کنندگان جوایز نفیسی از جمله 5 دستگاه دوچرخه، 50 قواره چادر مشکی،  10 عدد دارت، 10 عدد راکت تنیس و 20 عدد بلیط رایگان استخر اهدا شد.