گفت و گو با مسئول بسیج خواهران دانشگاه علوم پزشکی/اعزام گروه های جهادی پزشکی و محرومیت زدایی به 7 منطقه محروم استان اصفهان

همزمان با هفته بسیج و هفته گرامیداشت پرستار، مسئول بسیج خواهران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی گفت و گویی با خبرنگار وبدا، در ارتباط با یکی از فعالیتهای واحد بسیج خواهران را برگزاری اردوهای جهادی عنوان نمود و گفت: از ابتدای سال تاکنون در راستای محرومیت‌زدایی، گروه های جهادی پزشکی به 7 منطقه محروم شامل مناطق توابع شهرستان های سمیرم، شهرضا، چادگان، جندق، خوروبیابانک، نیک‌آباد جرقویه، نایین و فریدونشهر اعزام شدند.

خانم توکلی از حداقل 2 اردوی جهادی دیگر تا پایان سال به مناطق محروم استان اصفهان خبر داد و افزود: اردوهای جهادی به صورت یک روزه و دو روزه به مناطق محروم انجام می گیرد و خدمات بهداشتی و درمانی به مردم این مناطق ارائه می شود.

مسئول بسیج خواهران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: تاکنون بیش از 30 نفر از افرادی که نیازمند عمل جراحی بودند، به مراکز درمانی معرفی شدند  که کار انتقال، فراهم کردن زمینه اسکان، تغذیه و هزینه عمل جراحی با کمک خیرین به صورت رایگان انجام شده است.

وی به عضویت 700 نفراز خانمهای کارمند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بسیج خواهران اشاره کرد و گفت: خواهران بسیجی همچون برادران بسیجی در تمام صحنه ها حضور فعال داشته و هر کجا مطالبه ای از سوی متولیان امر بوده، بسیج ایفای نقش کرده است.

توکلی با اشاره به نقش موثر بسیج خواهران در دو سال بحران کرونا، گفت: بسیج خواهران در عرصه واکسیناسیون، کمک های مومنانه، کمک های مالی به نیازمندان، جمع آوری اقلام مورد نیاز برای محرومین از جمله پوشاک، پتو، اجاق گاز و یخچال، تهیه و تامین دارو، مشاوره های پزشکی، تهیه عینک رایگان و بولتن های آموزشی در راستای سلامت اقدام کرده است.

وی افزود: برپایی غرفه های سلامت در مناسبت های مختلف، برگزاری گرامیداشت هفته عفاف و حجاب، برگزاری مراسم زیارت عاشورا در مزار شهدای گمنام دانشگاه و گلستان شهدا و  فعالیت در فضای مجازی در راستای بصیرت افزایی و جهاد تبیین از دیگر فعالیت های پایگاه می باشد.

شایان ذکر است نخستین گروه جهادی در سال ۹۳ تشکیل شد و آغاز بکار کرد. برنامه های گروههای جهادی مبتنی بر مجموعه فعالیتهایی است  برگرفته از اندیشه های اسلامی ـ انقلابی و بومی که در آن، افرادی به صورت  خودجوش و داوطلبانه در مناطق محروم کشور حاضر می شوند و با هدف محرومیت زدایی به ارائه خدمات پزشکی، درمانی، فرهنگی، آموزشی، می پردازند. حرکتی که برای آبادانی کشور آغازشده وهمچنان ادامه دارد.

لازم به ذکر است فعالیتهای جهادی پزشکی و فرهنگی بسیج که در راستای تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی و برگرفته از اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) می باشد همچنان ادامه خواهد داشت.