نشست بصیرتی جهاد تبیین به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه برگزار شد

چهارشنبه 2 آذرماه، به مناسبت هفته بسیج، نشست بصیرتی با حضور استاد حوزه علمیه و مدیر طرح تبیین اندیشه های مقام معظم رهبری در سراسر کشور، رییس دانشگاه  و همچنین مدیران، مسئولین و بسیجیان دانشگاه در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر شیرانی ضمن تبریک هفته بسیج، طی سخنانی در ارتباط با اهمیت، جایگاه و نقش بسیج در جامعه، شاخصه های یک فرد بسیجی و مهمترین نماد اخلاقی و رفتاری یك فرد بسیجی در زندگی و همچنین مسائل مربوط به روز جامعه، جنگ ترکیبی و نقش هر فرد دلسوز به نظام جمهوری اسلامی ایران مطالبی بیان نمود.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل فخریان، استاد حوزه علمیه و مدیر طرح تبیین اندیشه‌های مقام معظم رهبری در سراسر کشور به ارائه مطالبی تحت عنوان «جهاد تبیین و روایت» پرداخت و تشریح نمود: تبیین، استراتژی اسلام و انقلاب است و بهترین کار برای شکل گیری و اثر گذاری تبیین در جوانان، برپایی کرسی های آزاد گویی و آزاد اندیشی است.

مدیر تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری در کشور با بیان اینکه بزرگ ترین وسیله در دست انبیا الهی (ع) برای پیشبرد اهداف رسالتشان، تبیین بوده است، افزود: اگر دشمن نبود و یا با تحریف هم به جنگ ما نمی آمد، باز هم تبیین بهترین وسیله برای این است که بتوانیم اهداف انقلاب اسلامی را به مردم انتقال دهیم.

وی ادامه داد: در یک سخنرانی رهبر معظم انقلاب فرمودند: «اگر امروز از ما بپرسند هدف شما از انقلاب اسلامی چه بوده است؟ ما خواهیم گفت هدف ما از این انقلاب؛ ایجاد تمدن اسلامی است»، و بعد در سخنرانی‌های دیگر رسیدن به تمدن اسلامی را شامل چهار مرحله: نخست «انقلاب اسلامی» که همان نابودی طاغوت است، مرحله دوم «ایجاد نظام اسلامی»، مرحله سوم «ایجاد دولت اسلامی» و مرحله چهارم «ایجاد جامعه اسلامی» عنوان نمودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فخریان همچنین گفت: ایران قوی به دست دانشگاهیان رقم خورده است و در جهاد تبیین باید مدیران، اساتید و کارکنان و بسیجیان به جایی برسند که هر فردی از نظام جمهوری اسلامی و یا رهبری سؤالی دارند بتوانند پاسخگو باشند.

گفتنی است در پایان مراسم به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.