برگزاری کارگروه تدوین نقشه‌راه زنجیره تامین کالا و خدمات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مرکز دبیرخانه دائمی "کارگروه تدوین نقشه‌راه زنجیره تامین کالا و خدمات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور" شد.

از اردیبهشت ماه امسال بنابر ابلاغ وزارت بهداشت اصفهان مرکز دبیرخانه دائمی "کارگروه تدوین نقشه‌راه تامین کالا و خدمات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور" شد که هم اکنون(25 آبانماه) سومین جلسه آن با حضور 11 دانشگاه منتخب عضو کار گروه در تالار شهید بهشتی در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار وبدا، "حمزه یزدی" با عنوان دبیر کارگروه و مدیر امور پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حاشیه کارگروه اظهار داشت: بهبود سلامت زنجیره تامین کالا و خدمات و کاهش فساد و ارتقای بهره وری و اصلاح فرایندهای زنجیره تامین کالا و خدمات دو هدف عمده تشکیل کارگروه کشوری است.

وی افزود: تقویت نظارت بر فرآیند زنجیره تامین کالا و خدمات، افزایش شفافیت، طراحی و استقرار سامانه جامع مدیرت منابع و مصارف وزارت بهداشت و استفاده از سامانه های کدینگ و رهگیری 4 استراتژی تعیین شده در بهبود سلامت زنجیره تامین کالا و خدمات و کاهش فساد است.

مدیر امور پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: بهینه سازی هزینه ها در زنجیره تامین،  استفاده از سیستم اطلاعاتی بروز و متناسب با زنجیره تامین، پایش و کنترل فرآیندهای مختلف زنجیره و استفاده از نیروی متخصص و کارآمد و بازبینی قوانین و دستورالعمل ها، پنج استراتژی مشخص شده در راستای ارتقای بهره وری و اصلاح فرایندهای زنجیره می باشد.

وی با بیان اینکه تدوین نقشه‌راه تامین کالا و خدمات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای نخستین بار با مشارکت دانشگاه های عضو کار گروه در حال برگزاری است، گفت: نظام سلامت در امور خدمات و در پراکندگی جغرافیایی یکی از گسترده ترین سازمان های دولتی از نظر تنوع خدمات و پراکندگی واحدهای ارائه دهنده است و می طلبد برای تامین کالا و خدمات از یک استراتژی و هدف کلی در سطح وزارتخانه و دانشگاه ها بهره ببرند که کارگروه مذکور در راستای همین هدف سومین جلسه را در اصفهان برگزار کرد.

یزدی خاطرنشان کرد: پس از هزینه های پرسنلی که سهم 60 تا 70 درصدی اعتبارات وزارت بهداشت را به خود اختصاص داده است، اعتبارات 30 درصدی برای تامین کالا و خدمات قرار دارد و از این جهت تدوین نقشه راه برای این بخش اهمیت بالایی دارد.

وی اعلام کرد: نظام سلامت نسبت به دیگر ارگان های دولتی  بالاترین گردش مالی را دارد که مدون کردن یک نقشه راه برای زنجیره تامین کالا و خدمات در حوزه بهداشت، دارو ، درمان، آموزش و پژوهش اهمیت بالایی دارد.

مدیر امور پشتیبانی دانشگاه در پایان به 11چالش عمده پیش روی اجرایی و عملیاتی سازی تدوین نقشه راه تامین کالا و خدمات که موضوع سخنرانی خود در این کارگروه بود اشاره کرد.

قابل ذکر است که دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور منتخب وزارت بهداشت و درمان در ایجاد دبیرخانه دائمی "کارگروه تدوین نقشه‌راه تامین کالا و خدمات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور" شد که تاکنون 3 جلسه آن برگزار و تا پایان سال نقشه راه با مشارکت تمام دانشگاه ها تدوین خواهد شد.