ویژه برنامه تجلیل از کتابداران دانشگاه برگزار شد

سه شنبه 24 آبان ماه، بمناسبت فرارسیدن روز کتاب و کتابخوانی، ویژه برنامه تجلیل از کتابداران دانشگاه در مرکز همایش علمی دانشگاه تالار ابن سینا برگزار گردید.
در این مراسم که مسئولین دانشگاه، کارکنان و کتابداران کتابخانه های دانشگاه، بیمارستان ها و دانشجویان حضور داشتند، دکتر رحیمی رییس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه طی سخنرانی خود به مبحث "health data science" و تحول عظیم در داده ها و نسل جدید اطلاعات پرداخت.

وی همچنین به نقش و جایگاه کتابداری بالینی در دانشگاه های علوم پزشکی اشاره کرد و یکی از واقعیت های مهم نظام آموزش سلامت را ایجاد رشته های متنوع در حوزه مطالعات سلامت عنوان نمود.

دکتر نوری مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه نیز طی سخنانی ضمن تبریک و گرامیداشت این روز، به بیان حوزه های مختلف مجموعه مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه پرداخت.

وی افزود: مجموعه مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه شامل ستاد کتابخانه های دانشگاه است چه بیمارستانی، چه دانشکده ای، که وظیفه علم سنجی و سیاستگذاری علم در دانشگاه، امور مجلات در دانشگاه (18 مجله)، بحث ترجمان دانش، توانمندسازی اساتید در حوزه پژوهش و رتبه بندی های بین المللی دانشگاه را برعهده دارد.

دکتر نوری همچنین از عملکرد قابل توجه دانشگاه در این حیطه خبر داد و از زحمات و خدمات تمامی عزیزانی که این میراث ارزشمند را در حوزه کتابخانه و اطلاع رسانی باعث شده اند، تقدیر و تشکر نمود.
شایان ذکر است در این مراسم ضمن بیان تجربه و خاطرات کتابداران دانشگاه و برگزاری مسابقه، از کارکنان کتابخانه های دانشگاه و دانشجویان برگزیده کتابداری توسط مسئولین با اهدای لوح و هدایایی تقدیر و تجلیل بعمل آمد.