نشست هم اندیشی ریاست دانشگاه با مدیر کل بحران استانداری در خصوص وضعیت انفلوانزا در اصفهان

نشست هم اندیشی با موضوع  آنفلوآنزا که روز گذشته 11آبانماه در دفتر رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  و با حضور معاونین دانشگاه، رؤسای تعدادی از بیمارستانهای مرتبط و مهندس شیشه فروش مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان برگزار شد ، آخرین وضعیت  آنفلوآنزا در استان  اصفهان مورد بررسی قرار گرفت .
به گزارش وبدا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این نشست از آغاز روند نزولی آمار آنفلوآنزا در استان خبرداد و افزود: از اواسط مهرماه با موج اول آنفلوآنزا مواجه شدیم که امروز کاهش تدریجی آن را شاهدیم.
دکتر حیدری  با بیان اینکه انتظار موج دوم آنفلوآنزا در اواخر آذر تا بهمن ماه می‌رود، ادامه داد: درحال حاضر اکثربیمارانی که علائم  عفونت حاد تنفسی را دارند مبتلا به آنفلوآنزا می باشند.
وی  به مدیران مدارس توصیه کرد کودکانی که علائم ابتلا به آنفلوآنزا دارند را به والدین اعلام و خواستار ویزیت کودک واستراحت درمنزل با دستور پزشک شد.
دکترحیدری اضافه کرد: در مدارس جهت پیشگیری از انفلونزا استفاده از ماسک توصیه می‌شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: والدین کودکان مبتلا به آنفلوآنزا  را به جای بردن به بیمارستانها به مطبهای سرپایی و کلینیکهای تخصصی وفوق تخصصی ببرند.
وی افزود: واکسیناسیون برای افرادی که دارای بیماری زمینه ای همچون سرطان و دیابت کنترل نشده  و  دچار نقص ایمنی هستند یک ضرورت است.
دکتر حیدری  ضمن اشاره به عدم نیاز به مصرف آنتی بیوتیک دراین بیماری مصرف آنتی بیوتیک را صرفابرای بیمارانی که دچار عوارض آنفلوآنزا از جمله سینوزیت و عفونت گوش میانی وآنهم فقط با تشخیص وتجویز پزشک معالج لازم دانست.
وی با اشاره به جلسه هم اندیشی با مدیریت بحران استانداری گفت: این جلسه با هدف اعلام آخرین وضعیت آنفلوآنزا در استان، کمبودها و امکانات مورد نیاز به استانداری بود و هماهنگی بین دستگاهی برای کاهش روند این بیماری در اصفهان مطرح شد.
مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک و کورتن و انتقاد از تجویز چند قلم آنتی بیوتیک توسط برخی پزشکان و موضوع  تعطیلی مدارس در این جلسه مطرح شد.