بازدید مدیرعامل هلال احمر کشور به همراه مدیران دانشگاهی از بیمارستان ساعی خمینی شهر

دکتر کولیوند مدیرعامل هلال احمر کشور به دعوت حجت اسلام و المسلمین نقدعلی نماینده مجلس مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی  به همراه دکتر سلطانیان مشاور اجرایی ریاست  و دکتر عریضی قائم مقام و مشاور رییس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی، از بیمارستان خیر ساز ساعی بازدید به عمل آوردند .

در این بازدید که دکتر اویسی مدیر شبکه بهداشت و درمان خمینی شهر، دکتر شیرانی رییس بیمارستان ساعی و مدیرعامل و معاونین هلال احمر استان و شهرستان  و هیات مدیره خیریه ساعی نیز حضور داشتند، مسئولین به بررسی و بحث در خصوص مسائل و  مشکلات از قبیل مالکیت و خدمات درمانی بیمارستان پرداخته و  در این خصوص راهکارهایی را ارایه نمودند.

همچنین دکتر سلطانیان توضیحاتی مبنی بر تفاهم نامه فی ما بین هلال احمر و وزارت بهداشت بر مبنای مالکیت و سرویس دهی بیمارستان ارایه نمود و افزود: توافقات انجام شده همچنان استوار بوده و هزینه های انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی و خیرین محترم در راستای خدمت رسانی به مردم در قالب مرکز درمانی تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نیز مصوبات سفر ریاست محترم جمهوری برقرار می باشد.

در ادامه دکتر عریضی اظهار داشت: خدمات شایسته خیرین و نیکوکاران موجب شده این بیمارستان از سه طبقه مصوب فعلاً در 9 طبقه در حال ساخت و ساز و تکمیل است و انشا اله با تخصیص مصوبات سفر ریاست محترم جمهور بتوان بطور فاز به فاز و مرحله به مرحله افتتاح و سرویس دهی به مردم شریف خمینی شهر را آغاز نماید.

در پایان جلسه دکتر کولیوند ضمن ابراز تشکر از خدمات خیرین و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، جهت همکاری در همه زمینه ها و حل مشکل مالکیت آن اعلام آمادگی نمود.