فارغ التحصیلی نخستین گروه دانشجویان فوریت های پزشکی از مجتمع آموزش عالی سلامت خميني شهردر در نيمسال تحصيلي جاري

معاون آموزشي مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر گفت: در نيمسال تحصيلي جاري نخستین گروه دانشجویان فوریت های پزشکی از مجتمع آموزش عالی سلامت خميني شهر فارغ التحصیل مي شوند، که رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص استخدام آنها، نظر مساعد خود را اعلام نموده اند.

مرتضی قادری در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: تاکنون دو گروه 20 نفره از دانشجویان از سال تحصيلي 1400-1399 در رشته فوریت های پزشکی در مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر مشغول به تحصیل می باشند.

وی با بیان اینکه امسال نیز در بهمن ماه گروه سوم دانشجويان به جمع دانشجويان اين مجتمع ملحق خواهند شد، اضافه کرد: این مجتمع با هدف برقراری  عدالت آموزشي، افزایش بومی گزینی در پذیرش دانشجو و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در مقطع کاردانی فعاليت خود را آغاز نموده است.

معاون آموزشي مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر با اشاره به اینکه اين مجتمع زير مجموعه دانشگاه علوم پزشكي اصفهان است و دانشجویان آن از طریق کنکور سراسری پذیرش می‌شوند، ادامه داد: در حال حاضر 80 درصد پذیرفته شدگان بومي استان اصفهان هستند و 20 درصد دانشجويان از ساير استانها پذیرش شده اند.

قادری خاطرنشان کرد: ساختمان جديد مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر در دو طبقه فعال مي باشد كه يكي از طبقات شامل ٣ کلاس درس، فضای اداری و سالن غذاخوری است و طبقه دوم به خوابگاه دانشجويي با ظرفيت اسكان ٣٠ دانشجو نیز اختصاص يافته است.