برگزاری 17 دوره مسابقه ورزشی در هفته تربیت بدنی

مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: به منظور افزایش تحرک و ایجاد شور و نشاط دانشجویان در هفته تربیت بدنی از امروز 17 دوره مسابقه ورزشی در رشته های مختلف برگزار می‌شود.

سید مهدی جوادیان به مناسبت آغاز هفته تربیت بدنی در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: برگزاری فوتبال روی میز، طناب زنی، دارت، شنا، دو و میدانی، فریزبی، کوه نوردی در بخش دختران و فوتبال، والیبال، کشتی و بسکتبال در بخش پسران برگزار می شود.

وی از برگزاری فصلی پیاده روی خانوادگی و مسابقات دارت، تنیس، والیبال و بسکتبال و آمادگی جسمانی خبر داد و افزود: علاوه بر اینها پیاده روی خانوادگی همراه با صبحانه و اهدای هدایا از برنامه هایی است که به این مناسبت برگزار میشود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه تصریح کرد: در ابتدای هر سال برنامه ورزشی کارکنان و دانشجویان بر اساس اعتبارات تخصیص یافته تدوین می‌شود و در طول سال به اجرا در می آید که از آن جمله به برپایی فوتسال پیشکسوتان در ماه رمضان، چهاردهمین دوره المپیاد ورزشی سراسری دانشجویان پسر در نه رشته بدمینتون، دو و میدانی، تیراندازی، کاراته، تکواندو، شنا، تنیس روی میز، شطرنج و تیراندازی در نیمه اول امسال و در مرحله دوم در رشته های فوتبال، والیبال، بسکتبال و کشتی در نیمه دوم سال میتوان اشاره کرد که در این راستا اصفهان موفق به کسب مقام اول قهرمانی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد و همچنین تیم والیبال کارکنان بانوان مقام اول قهرمانی را در بین ادارات کل کشور کسب کرده اند.

وی گفت: برگزاری جشنواره ورزشی فوتبال گل کوچک، دارت و فریزبی دانشجویان همراه با اهدای جوایز از دیگر برنامه های ورزشی است که در شش ماه اول امسال برگزار شده است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه همچنین به برگزاری المپیاد ورزش های همگانی در هشت رشته دارت، داژبال، آمادگی جسمانی، روبیک، طناب کشی، طناب زنی، فوتبال روی میز و فریزبی که در خزرآباد شمال برگزار خواهد شد اشاره کرد.

جوادیان به عملیات موقت بازسازی و نوسازی سالن شهید موحدی و شهدای سلامت و چمن مصنوعی کوثر اشاره کرد که به اعتباری بالغ بر یک میلیارد و نیم نیاز است و افزود: هم اکنون یک سالن بدنسازی با امکانات و تجهیزات کامل در دانشگاه موجود است و بعلاوه تمام خوابگاه های دخترانه و پسرانه دارای زمین فوتبال، سالن والیبال و فوتبال دستی و تنیس روی میز هستند و خوابگاه هایی که مجهز به امکانات ورزشی نیست طی قرارداد با نزدیک ترین سالن ورزشی نیازهای دانشجویان مرتفع می گردد همچنین کارکنان علوم پزشکی در شهرستان ها برای بهره مندی از امکانات ورزشی با اجاره کردن وسایل ورزشی یا سالن ورزش مورد حمایت قرار می گیرند.

وی با اظهار اینکه ایجاد سالن والیبال و فوتسال از ضروریات دانشگاه است، افزود: پس از اتمام دوران همه گیری کرونا استقبال کارکنان و دانشجویان از کلاس های ورزشی افزایش یافته است.