برای نخستین بار در کمیته رفاهی دانشگاه: اعطای بیش از 500 میلیارد تومان تسهیلات بانکی به پنج قشر تحت پوشش دانشگاه

مدیر امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از اعطای بیش از 500 میلیارد تومان تسهیلات بانکی به اعضای هیأت علمی، پزشکان، کارکنان، مدیران و پرستاران برای نخستین بار از سوی کمیته رفاهی دانشگاه خبر داد.

محمدرضا ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: با رایزنی انجام شده با بانک رفاه دانشگاه نیز مبلغ 200 میلیارد تومان تسهیلات جدید بانکی اخذ که بزودی بین همکاران توزیع خواهد شد.

وی افزود: همچنین برای اقشار آسیب‌پذیر دانشگاه 4 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه دو درصد تامین و توزیع گردید.

مدیر امور رفاهی دانشگاه از شکل گیری این واحد در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در قالب یک مرکز مستقل و زیر نظر مستقیم ریاست دانشگاه خبر داد و افزود: از فروردین امسال بر اساس ساختار جدید، زیرساخت‌های اداری مورد نیاز همانند حسابداری، تدارکات با تخصیص بودجه مستقل به امور رفاهی  و همچنین ارائه خدمات به کارکنان دانشگاه در چارچوب برنامه عملیاتی امور رفاهی به مرحله اجرا درآمد.

ابراهیمی گفت: در گام اول کمیته رفاهی دانشگاه با حضور معاونین و مدیران ستادی، نماینده دانشکده‌ها و مدیر دفتر ریاست تشکیل که تاکنون چهار جلسه آن برگزار شده است و در نخستین جلسه، چهار مصوبه در دستور کار کمیته رفاهی قرار گرفت.

مدیر امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با تشکیل کمیته رفاهی دانشگاه، ساماندهی خانه‌های سازمانی به کارکنان دانشگاه آغاز شد که پس از ثبت نام الکترونیکی، خانه‌ها طی یک فرایند شفاف به کارکنان دارای امتیاز واگذار می‌شود.

وی با بیان اینکه یکصد خانه سازمانی تحت پوشش دانشگاه بر اساس دستورالعمل جدید هر فرد تنها ۳ سال حق استفاده از آن را دارد، تصریح کرد: تا پیش از این خانه‌ها به صورت سهمیه بندی و تفکیک شده در اختیار واحدهای مختلف دانشگاه بود که تمام این واحدها به شکل متمرکز تحت نظر کمیته امور رفاهی دانشگاه قرار گرفت و شرایط ثبت نام الکترونیکی و بهره مندی از خانه‌های سازمانی برای همه کارکنان علوم پزشکی فراهم شده و خانه‌های سازمانی بر اساس امتیاز هر یک در اولویت واگذاری قرار گرفته و فرایند ثبت نام و واگذاری به صورت کاملاً شفاف در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

ابراهیمی یکی  دیگر از مصوبات کمیته رفاهی را تشکیل تعاونی جدید مسکن دانشگاه ذکر کرد و افزود: بر همین اساس مقرر شد در هفته آتی نسبت به برگزاری نخستین مجمع تعاونی جدید اقدام و جهت ثبت تعاونی و تایید اعضای هیئت مدیره مکاتبه ای با اداره کار و تعاون انجام بگیرد.

وی تصریح کرد: امور رفاهی دانشگاه پس از تشکیل تعاونی مسکن در نظر دارد نسبت به اخذ زمین های دولتی جهت ساخت و ساز خانه های ارزان قیمت در اصفهان و اماکن رفاهی در شمال کشور اقدام نماید.

مدیر امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بازسازی اماکن رفاهی خبر داد و افزود: طی موافقت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نسبت به بازسازی ویلاهای چادگان و اصلاح روش استفاده از ویلاها اقدام شد و در پی رایزنی های صورت گرفته ظرفیت استفاده از ویلاها از یک روز به دو روز افزایش، ساعت ورود و خروج به ویلاها از ظهر به بعدازظهر تغییر یافت و صبحانه همراه با نان گرم به منوی غذای اضافه شد .

وی گفت: همچنین با نظر مساعد رئیس محترم دانشگاه و پس از اخذ مجوزهای لازم از شهرداری چادگان مجوز ساخت ۱۰ واحد آپارتمان در زمینی به متراژ 1100 متر که متعلق به امور رفاهی دانشگاه است، در دستور کار قرار گرفت.

وی گفت: در راستای مصوب شدن اماکن رفاهی در مناطق خوش آب و هوای کشور و بمنظور رفاه حال کارکنان، از این اماکن بازدید و در اختیار امور رفاهی دانشگاه قرار گرفت که از آن جمله می‌توان به عقد قرارداد و تخصیص شش ویلا در مکان‌های خوش آب و هوا در محل محمود آباد، خزرآباد و ۵ واحد ویلا برای کویرنوردی در شهرستان خوروبیابانک اشاره کرد.

محمدرضا ابراهیمی با بیان اینکه کمبود اماکن رفاهی به نسبت جمعیت کارکنان علوم پزشکی باعث شده تعداد زیادی از همکاران برای بهره مندی از اماکن در لیست انتظار قرار بگیرند، گفت: عدم اعطای بموقع اعتبارات، عدم تخصیص بودجه معین و تخصیص اعتبارات به شکل پروژه‌ای از دیگر چالش‌های پیش رو است.

مدیر امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بازسازی، تجهیز و راه اندازی سه بابت سوئیت در مجموعه تاریخی گردشگری شهر ابیانه و سرویس دهی به بیش از 900 نفر از همکاران و خانواده آنها در ماه و تجهیز و نوسازی سه باب سوئیت در مجموعه گردشگری باغشاد با اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان و سرویس دهی به بیش از 450 نفر از همکاران و خانواده انها اشاره کرد.

وی همچنین، مرمت، بازسازی و زیباسازی مجموعه آموزشی رفاهی شماره یک باغ غدیر، توزیع بیش از 2 هزار سبد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان بین همکاران به دستور و موافقت ریاست محترم دانشگاه و عقد قرارداد شش باب ویلا در مناطق سرسبز شمال کشور و استفاده بیش از یک هزار و 500 نفر از همکاران و خانواده آنها را از دیگر خدمات ارائه شده از سوی کمیته رفاهی دانشگاه عنوان کرد.

مدیر امور رفاهی دانشگاه ادامه داد:  موافقت کمیته رفاهی مبنی بر در اختیار قرار گرفتن 3 واحد سوییت در منطقه خوش آب و هوای چادگان و اضافه شدن به مجموعه قبلی جهت استفاده پرسنل و سرویس دهی ماهیانه به بیش از 2100 نفر از همکاران و خانواده آنها درماه از دیگر اقدامات مدیریت امور رفاهی دانشگاه می باشد.

محمدرضا ابراهیمی خاطرنشان کرد: در راستای رفاه حال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از ظرفیت بخش خصوصی جهت ارائه خدمات به کارکنان استفاده شد که طی آن قراردادی با فروشگاه‌های بزرگ کفش، پوشاک و هایپرمارکتها تفاهم نامه منعقد و در همین راستا با نظر مساعد رئیس محترم دانشگاه نخستین نمایشگاه بزرگ لوازم خانگی با برند ایرانی به مدت ۱۵ روز برگزار شد که مورد استقبال خوب همکاران قرار گرفت، بعلاوه آنکه برای همکاران امکان خرید لوازم خانگی با دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۲ درصد فراهم شد .

ابراهیمی همچنین گفت: از محل رستوران شماره ۲ دانشگاه واقع در خیابان بزرگمهر بازدید به عمل آمد و با  جلب رضایت ریاست محترم دانشگاه و تأیید کمیته رفاهی و عمرانی دانشگاه مقرر شد پس از خروج واحد اورژانس به محل جدید، بازسازی و نوسازی رستوران انجام و سالن اجتماعات این مجموعه در قلب شهر آغاز شود.

مدیر امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به انعقاد تفاهم نامه ای با یک شرکت غذایی در مشهد مقدس اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه در راستای رفع نیاز کارکنان علوم پزشکی که زائرین امام رضا هستند، منعقد شد که طی آن بصورت روزانه 5 پرس غذا برای وعده ناهار و نان گرم برای وعده صبحانه به هر سوئیتی تحویل داده می شود که باعث رضایتمندی کارکنان شد.