برگزاری مراسم افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی درمانی شهرستان خمینی شهر

افتتاح  هفت پروژه بهداشت و درمان در شهرستان خمینی شهر

شنبه ۲۳ مهرماه، در بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از شهرستان خمینی شهر، هفت پروژه بهداشت و درمان در این شهرستان طی مراسمی با حضور نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولین شهرستان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

دکتر شاهین شیرانی در این مراسم طی سخنانی سلامت را حق مردم عنوان نمود و گفت: این وظیفه حاکمیت است که سلامت مردم را تامین کند و آن عدالتی را که در راستای کمک به مردم لازم است فراهم نماید و لازمه این کار تلاش شبانه روزی مسئولین است.

وی در خصوص راه اندازی بخش های جدید به بیمارستان های شهرستان خمینی شهر تصریح نمود: در سفر استانی ریاست محترم جمهوری و وزیر محترم بهداشت به اصفهان،  اعتبارات مضاعفی برای شهرستان خمینی شهر در نظر گرفته شد که در همین راستا امروز شاهد کلنگ زنی هایی بودیم که انشاا... پس از بهره برداری مقداری از دغدغه های مردم در زمینه بهداشت و درمان کم خواهد شد.

رییس دانشگاه در ادامه سخنان خود با تاکید بر افزایش پایگاه فوریت های پزشکی و آمبولانس و همچنین نیروهای توانمند در این خصوص گفت: کارکنان اورژانس 115 بایستی جزو ماهرترین افراد در سیستم بهداشت و درمان  باشند، چرا که در لحظه حادثه،  این افراد هستند که با علم و مهارتشان می توانند جان مردم را نجات دهند.

نماینده مردم شهرستان خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: بهسازی مرکز درمان بستر شهرستان درچه حدود 50 میلیارد ریال هزینه در بر داشته است واعتبارات درمانگاه ظر ف دو ماه دیگر تامین خواهد شد.

حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی ادامه داد: امیدواریم روزی را شاهد باشیم که در هیچ یک از شهرهای خمینی شهر کمبود امکانات بهداشت و درمانی نداشته باشیم.

گفتنی است در این مراسم مجتمع آموزش عالی خمینی شهر، مرکز جامع خدمات سلامت 700 دستگاه، آزمایشگاه مرکزی، مرکز مشاوره قبل از ازدواج، مرکز جامع خدمات سلامت، سلامتکده طب سنتی(بهورزی سابق فروشان)، مرکز جامع خدمات سلامت اندوان(مدرس)، پایگاه دوم فوریت های پیش بیمارستانی شهر درچه و درمانگاه شبانه روزی دولتی درچه با اعتباری بالغ بر 260 میلیارد ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.