پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت استاد فرهیخته مرحوم دکتر فیض

در پی درگذشت دکتر جواد فیض متخصص بیماری های کودکان و عضو هیات علمی دانشکده پزشکی، دکتر شیرانی رییس دانشگاه با ارسال پیامی در گذشت این استاد فرهیخته را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر ضایعه تاسف بار درگذشت استاد ارجمند و فرهیخته و عضو محترم هیات علمی دانشکده پزشکی، زنده یاد جناب آقای دکتر جواد فیض از متخصصین پیشکسوت بیماری های کودکان و فوق تخصص عفونی اطفال، موجب تأثر و تأسف جامعه دانشگاهی گردید.

ایشان انسانی وارسته و استادی متواضع، فرهیخته، مسئولیت پذیر و دلسوز بودند که در دوران پربار خدمت صادقانه خویش و با روحیه وصف ناپذیر خود در امر مهم آموزش و تربیت جوانان این مرز و بوم همت نموده و منشاء خدمات ارزشمندی در این دانشگاه بودند.

اینجانب ضمن ابراز مراتب تسلیت و همدردی با خانواده گرانقدر ایشان و همچنین جامعه علمی کشور، با نهایت تاثر و تالم درگذشت آن همکار عزیز را تسلیت عرض نموده، علو درجات، رحمت و مغفرت واسعه الهی را برای آن استاد فقید و صبر برای بازماندگان از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

دکتر شاهین شیرانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان