مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه: وحدت یک اصل عقلایی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: وحدت قبل از اینکه یک اصل شرعی و دینی باشد یک اصل عقلایی است.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی خوشنویس زاده در مصاحبه با وبدا اظهار کرد: یکی از اتفاقاتی که بعد از انقلاب اسلامی صورت گرفته نامگذاری های بسیار خوبی است که فرهنگ ساز بوده اند و بسیاری از داشته های امروز ما ناشی از این نامگذاری ها است که در این خصوص می توان به هفته وحدت اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه وحدت قبل از اینکه یک اصل شرعی و دینی باشد یک اصل عقلایی است، افزود: انسان اگر دین هم نداشته باشد عقل او حکم می کند با افرادی که مشترکاتی دارند برای رسیدن به هدف وحدت داشته باشند و با یک هم افزایی به نتیجه مطلوب برسند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: این ایام بعنوان هفته وحدت نامگذاری شده است که عنوان اصلی آن وحدت بین شیعیان و اهل سنت است، ولی برای ما که در چنین زمانی بسر می بریم که استکبار جهانی مدام با شکاف های قومیتی، فرهنگی و سیاسی سعی در ایجاد نفاق بین مردم را دارند، بایستی این وحدت را فراتر از وحدت شیعه و سنی بدانیم و به وحدت مسلمانان، وحدت آزادی خواهان و انسانهایی که به دنبال یک زندگی خوب و معنوی هستند تبدیل کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده با اشاره به اینکه ائمه اطهار علیهم السلام به حق طلایه داران وحدت اسلامی هستند، خاطر نشان کرد: پیامبر( ص ) توانستند بین کسانی که تا دیروز در مقابل مسلمانان می جنگیدند و شمشیر می کشیدند صلح، برادری و وحدت ایجاد کنند.

وی عنوان کرد:  تدبیر در مقابل خطراتی که از سوی دشمنان وجود دارد بعد از رتبه عقلی یک اصل شرعی است که حتی قرآن کریم ما را به وحدت با ادیان دیگر دعوت می کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: امروزه بیشتر از هر زمان به این وحدت نیاز است مانند وحدت شیعه و سنی، وحدت طیف های سیاسی، وحدت قومیت های مختلف و حتی وحدت نسل ها‌، دشمن راحت می تواند بر روی اینها دست بگذارد.

حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده ادامه داد: در اتفاقات اخیر شاهد بودیم که دشمن بر روی این نقاط دست گذاشت و سعی کرد نسل جوانی که شکاف با نسلهای قبل دارد را در مدارس و دانشگاه ها تحریک کند، قومیت ها را ضد هم و همچنین مذاهب، فرهنگ ها و جناح های سیاسی را در مقابل یکدیگر قرار دهد. ما باید سعی کنیم بین آنها وحدت ایجاد کنیم.

وی همچنین ابراز داشت: هنر رهبر معظم انقلاب اسلامی و قبل از آن بنیانگذار جمهوری اسلامی این بود که تمام افراد را با حداقل ها توانستند در کنار هم جمع و بین آنها وحدت ایجاد کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: بایستی با کنار گذاشتن سلیقه های شخصی گاهی به خود سختی داده و تحملمان را بالا ببریم و همه نیروهای امروز اسلام را در کنار هم جمع کنیم، بخصوص در کشور اسلامی خودمان، همه قومیت ها و مذاهب و همه کسانی را که به پرچم سه رنگ یادگار امام و شهدا اعتقاد دارند زیر این پرچم جمع کنیم و با صلح و آرامش زندگی کنیم.