انعقاد تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با خیریه کشوری مکسا

در روز سه شنبه 19 مهر ماه، طی جلسه ای با حضور دکتر سلطانیان مشاور اجرایی رییس دانشگاه، دکتر محمد جهانگیری مدیرعامل خیریه مکسا در کشور، دکتر حیدری معاون درمان، همایون ناجی مدیر خیریه مکسا اصفهان و دکتر عریضی مشاور رییس دانشگاه در امور خیرین و مشارکت های اجتماعی، تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با خیریه کشوری مکسا انعقاد گردید.

در این جلسه دکتر سلطانیان ضمن اشاره به اقدامات ارزشمند و خیرخواهانه در اصفهان گفت: خیرین سلامت استان  اصفهان جزو خیرین دلسوز و سرآمد کشور می باشند و زبان ما گویای قدردانی این همه مساعدت نیست.

سپس دکتر جهانگیری به تشریح فعالیت ها و خدمات تخصصی مکسا در حوزه خدمات طب حمایتی و تسکینی در کل کشور و دانشگاههای سراسر کشور پرداخت و ادامه داد: این دیدار می تواند جهت همکاری بیشتر فعالیت فی ما بین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و خیریه مکسا باشد.

وی افزود: تفاهم نامه ی همکاری راه اندازی مرکز مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان فی ما بین موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراکز منتخب دانشگاههای علوم پزشکی به امضاء طرفین رسیده و مقرر شده است در هر حوزه دانشگاهی هیأت عامل تشکیل تا توسعه و ارائه خدمات فراگیر در چهارچوب تفاهمات بین دانشگاه و موسسه خیریه، بخوبی انجام پذیرد.

همچنین با هماهنگی دکتر حیدری معاون درمان اعضای هیأت عامل تعیین و سپس مجموعه هیأت عامل و اعضای اصلی موسسه مکسا با دکتر شیرانی ریاست دانشگاه دیدار و از رهنمودهای ایشان پیرامون لزوم همکاری و همراهی کلیه موسسات خیریه فعال در حوزه سرطان بهره مند گردیدند.

شایان ذکر است در این جلسه دکتر شعربافچی مدیر فنی خیریه مکسا، دکتر کشاورز مدیر مرکز ارتباط با بیماران، دکتر مصلحی قائم مقام سازمان نظام پزشکی اصفهان، دکتر نیکی عضو هیأت مدیره خیریه مکسای کشوری، خانم دکتر قربانی مدیر روابط عمومی خیریه مکسا و دکتر گلزاری مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی نیز حضور داشتند.