تبدیل وضعیت ۳۵۳۲ ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ۳ هزار و ۵۳۲ ایثارگر از سال گذشته تاکنون در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبدیل وضعیت شده اند.

سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه که به مناسبت هفته گرامیداشت دفاع مقدس با خبرنگار وبدا گفتگو می کرد، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع خانواده ۳۰هزار نفری خود ۵۳  همکار آزاده و ۳۵۶ همکار جانباز دارد و بعلاوه تعداد ۴۱ نفر از پرسنل دانشگاه از شهدای سرافراز نظام اسلامی هستند.

وی که از سن ۱۵ سالگی با حضور در جبهه به دفاع از انقلاب و میهن اسلامی پرداخت، دلیل پیروزی دفاع مقدس را وحدت فرماندهی و اتحاد مردم ذکر کرد و افزود: تبعیت و اطاعت کامل از رهبری معمار کبیر انقلاب و فرماندهان جنگ و اجرای کامل دستورات، رمز پیروزی ما در جنگ تحمیلی بود و این در حالیست  که تجهیزات چندانی در اختیار نبود و در مواقعی حتی با اسلحه خالی وارد جبهه و جنگ می‌شدیم.

مدیر منایع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که در زمان جنگ متصدی امور مختلفی چون تک تیراندازی، بی سیم چی، آرپی جی زن و خمپاره انداز بود، می‌گوید: اکثر رزمندگان در سنین بین ۱۵ تا ۳۵ سال و بسیاری نیز متأهل بودند، اگرچه تعداد زیادی هم از همچون زهیران کربلا از کبر سن برخوردار بودند، ولی شجاعانه به مصاف دشمن بعثی می رفتند.

وی با اشاره به اینکه اگر چه درصد کمی از مردم در جبهه بصورت مستقیم حضور داشتند و اکثریت مردم در پشت جبهه یاری کننده رزمندگان بودند ولی همین همکاری و همدلی عامل پیروزی شد، افزود: غالب خوراک و پوشاک رزمندگان توسط مردم تأمین می‌شد و وحدت کلمه و همراهی مردم با یکدیگر و اعتقاد کامل و راسخ به مبانی دینی و رهبری امت در پیروزی دفاع مقدس نقش مؤثری داشت.

مدیر منابع انسانی دانشگاه با اشاره به اینکه  فرزندان اقشار مختلف مردم و حتی از ادیان دیگر همچون هموطنان مسیحی نیز  برای دفاع از انقلاب و کشور به پا خواستند، گفت: هفته دفاع مقدس نمودار مجموعه‌ای از برجسته‌ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای کشور و جانفشانی دلاورانه در پای پرچم بر افراشته اسلام و قرآن است.

وی اظهار نمود: هشت سال دفاع ملت در برابر تجاوز وحشیانه دشمن منشأ غرور ملی پایان ناپذیر برای مردم ایران است و باعث شده که توطئه های دشمنان اعم از شرق و غرب و مزدوران داخلی و خارجی برای به زانو درآوردن ملت، به فرصتی برای رشد و اثبات توانمندی های اسلام و انقلاب و کشور تبدیل شود که نمود عینی آن در نابودی کامل جرثومه فساد و جنایت یعنی داعش، در کل منطقه بوده و همواره حامل این پیام است که جمهوری اسلامی ایران در دفاع و مبارزه با ظلم و فساد هیچ مرزی نمی شناسد و هرجا ندای یاری از ملتی بپا خیزد در کنار آنان خواهد بود.