کمیته انطباق امور اداری وفنی موسسات پزشکی با موازین شرع مقدس در سالن جلسات ریاست دانشگاه

روز چهارشنبه 11خردادماه، کمیته انطباق امور اداری وفنی موسسات پزشکی با موازین شرع مقدس با حضور رییس و معاونین دانشگاه، مسئولین نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و سایر اعضا در سالن جلسات ریاست برگزار شد.

دراین جلسه ابتدا دکتر شیرانی رییس دانشگاه با اشاره به تاکید شخص مقام وزارت بر اهمیت و اجرای قانون انطباق، به گامهای بلندی که  برای اجرای آن در استان  برداشته شده اشاره و تاکید نمود که هنوز کارهای زیادی وجود دارد و ما باید در عین رعایت کرامت، احترام و ارزش گذاری  خدمات عزیزان عرصه سلامت، وضعیت حسن اجرای این قانون و رعایت حقوق بیماران در مراکز را بصورت منظم رصد  کرده و در رفع نواقص اجرایی تلاش نماییم  .

وی افزود: با توجه به اینکه کمیته دانشگاهی انطباق رسالت بسیار مهمی در امر ارتقاء و بهبود ارائه خدمات سلامت به گیرندگان خدمت منطبق با موازین شرع مقدس و حقوق شهروندی دارد، برای اجرایی نمودن این قانون به همکاری و مساعدت کلیه واحدهای  ستادی و  تابعه دانشگاه نیازمندیم تا بتوان حقوق مردم را به بهترین نحو ممکن رعایت گردد.

درادامه پس از بیان نظرات معاونین دانشگاه و روسای دانشکده ها، صمدانی مسئول دبیرخانه کمیته انطباق ضمن ارائه گزارش بازرسی از مراکز بهداشتی درمانی دولتی و خصوصی استان و دانشکده ها، به اهمیت شاخص ها و مؤلفه های طرح انطباق در راستای کیفی سازی خدمات سلامت و تکریم گیرندگان خدمت اشاره نمود .

همچنین اعضاء کمیته انطباق نیز ضمن تاکید براهمیت قانون انطباق، نظرات و دیدگاه های خود را  بیان نمودند.

درپایان مصوبات کمیته به این شرح  اعلام شد:

- با توجه به رصد و بازرسی ها از مراکز،  سنجه های در اولویت مداخله برای هر مرکز استخراج و تعیین گردد.

- روسا، مدیرپرستاری و دبیرکمیته انطباق بیمارستان ها در جلسه ای جداگانه دعوت شده و ضمن تشریح وضعیت موجود مراکز، برنامه ریزی برای بهبود وضعیت سنجه های اولویت دار انجام گیرد.

- براساس برنامه هرمرکز نسبت به سازماندهی محیط های بالینی و اداری و توانمندسازی نیروی انسانی جهت رعایت و بهبود وضعیت سنجه ها ی اولویت دار اقدام گردد.

- ضمن تدوین نواقص و موانع تحقق قانون انطباق در هر مرکز توسط دبیرکمیته ی انطباق،

زمان بندی جهت رفع نواقص و موانع  به روسای مراکز بهداشتی  و درمانی ابلاغ گردد.