کسب مقام قهرمانی تیم والیبال بانوان دانشگاه در مرحله نهایی مسابقات کشوری کارکنان دولت

تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق گردید در مرحله نهایی مسابقات کشوری کارکنان دولت، مقام قهرمانی را کسب نمایند.

جوادیان مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این خصوص گفت: تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مسابقات استانی کارکنان دولت شرکت نمودند که توانستند عنوان قهرمانی را در این دوره از مسابقات بدست آورند.

وی افزود: این تیم به عنوان نماینده استان در منطقه، در روز 17 اردیبهشت ماه راهی شیراز شده و موفق به کسب سهمیه ورود به مسابقات کشوری گردیدند؛ سپس در تاریخ 15 خردادماه در مسابقات کشوری کارکنان دولت که در چالوس برگزار گردید، تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان قهرمانی مسابقات کارکنان کل کشور را از ان خود نمود.