کسب رتبه عالی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارزیابی عملکرد سال 99 دانشگاه های علوم پزشکی کشور

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اعلام نمود: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارزیابی عملکرد سال 99 دستگاه های اجرایی (جشنواره شهید رجایی)، با کسب بیش از 90 درصد از امتیازات مجموع حوزه های عمومی و اختصاصی، موفق به کسب رتبه عالی در بین دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور گردید.

همچنین این دانشگاه موفق گردید در ارزیابی عملکرد دستگاه های دولتی استان در جشنواره شهید رجایی، عنوان دستگاه برتر در شاخص های عمومی سلامت و رفاه اجتماعی گردد.

گفتنی است، این ارزیابی عملکرد در راستای نظام جامع مدیریت عملکرد در دستگاه های اجرایی کشور و به منظور آگاهی از میزان موفقیت دانشگاه در اجرای برنامه ها و اهداف کمی اصلاح نظام اداری و اهداف تخصصی، در قالب شاخص های عمومی و اختصاصی ارزیابی عملکرد(جشنواره شهید رجایی)، توسط سازمان اداری استخدامی کشور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها انجام می گردد.