کسب اطلاعات صحیح تغذیه ای در زمان واکسیناسیون کرونا با سایت دفتر بهبود تغذیه جامعه

دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور ضرورت اطلاع رسانی به مردم  در خصوص اطلاعات صحیح تغذیه ای در زمان واکسیناسیون کرونا، اقدام به معرفی سایت علمی و آموزشی nut.behdasht.gov.ir نموده است.
گفتنی است با توجه به نقش تغذیه صحیح در پیشگیری و کنترل بیماری ها، بویژه در شرایط فعلی بحران کرونا، متاسفانه شاهد انتشار اطلاعات و توصیه های غیر علمی در فضای مجازی در خصوص مصرف برخی مواد غذایی نامناسب و عدم مصرف برخی از گروه های غذایی اصلی هستیم که با گمراهی مردم موجب انتشار مطلب غیر علمی در جامعه در شرایط حساس کنونی می شود.
لذا این سایت با هدف افزایش اطلاعات عموم مردم در خصوص تغذیه قبل و بعد از واکسیناسیون کرونا و پاسخ بهتر سیستم ایمنی بدن، همچنین کسب اطلاعات صحیح و دریافت پوستر های آموزشی طراحی و راه اندازی شده است.