پیام سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه به مناسبت روز ملی منابع انسانی

سید مرتضی هاشمی سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه، به مناسبت 25 فروردین ماه، روز ملی منابع انسانی، این روز را به تمامی دست اندرکاران و تلاشگران این عرصه تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر می باشد:

نیروی انسانی، حیاتی ترین و ارزشمندترین سرمایه سازمان ها است. در شرایط حاضر اقتصادی و سیاسی کشور، مدیریت منابع انسانی در شرایط بحران کار یک ضرورت است و اگر به این مسئله باور داشته باشیم، سازمانی سرشار از انرژی، پویایی و خلاقیت خواهیم داشت.

منابع انسانی سرچشمه تمام آن چیزهایی است که می تواند پایداری سازمانی را تضمین کند و اقدامات انجام شده توسط این سازمان آنقدر ارزشمند است که بر روی سایر منابع و حتی سیاست خارجی تأثیر گذار باشد.

در چنین چارچوبی ضروری خواهد بود که به هوش جمعی سازمان خود که از همکاری و تلاش و تعامل تیم های متنوع ناشی می شود فرصت بدهیم روش های سازمانی را اولویت بندی کنیم و اجازه دهیم راه حل های نوین ظهور کند و همکاری بیشتری را با کارکنان در تمام سطوح آغاز کنند.

در این برهه زمانی، حوزه توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تلاش نمود همگام با مدافعین سلامت در کادر بهداشت و درمان خصوصاً در زمان شیوع ویروس کرونا اقدام به فعالیت های زیر نموده است:

1.    تأمین و توزیع نیروی انسانی موردنیاز واحدهای جدیدالاحداث/ توسعه یافته و دارای ضرورت و واحدهای خط مقدم مبارزه با کرونا ویروس و مراکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا توسط واحدهای برنامه ریزی، استخدام نقل و انتقالات و طرح و لایحه.
2.    ابلاغ و اجرای بخشنامه های حقوق و دستمزد از جمله برقراری فوق العاده ها، بخشنامه های دورکاری، تغییر ساعت کاری و ...
3.    برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی ضمن خدمت برای کارکنان و مدیران و به صورت ویژه در زمان کرونا ویروس
4.    تبدیل وضعیت 3500 نفر نیروهای ایثارگر و نسبت به ایثارگر
5.    انعقاد تفاهم نامه نذر خدمت مؤمنانه و داوطلبانه با جمعیت هلال احمر استان اصفهان جهت استفاده از جهادگران در مراکز خط مقدم کرونا ویروس
6.    بروزرسانی و تجمیع اطلاعات کلیه نیروهای شرکتی دانشگاه در سامانه نیروهای شرکتی
7.    تعبیه امتیاز کرونا در فرم های ارزیابی عملکرد مدیران و کارکنان
8.    نظارت بر فرآیند خروج از خدمت کارکنان و استرداد یا انتقال کسور بازنشستگی مشمولین صندوق بازنشستگی کشوری
9.    نظارت و اجراء کلیه قوانین و مقررات صدور احکام کارکنان دانشگاه

25 فروردین روز ملی منابع انسانی را به تمامی تلاشگران و ارزش آفرینان این عرصه تبریک گفته و امیدوارم در سال 1401 با نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام (تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی) با همدلی و همفکری و تلاش مضاعف همراه با دانش و اندیشه در جهت امداد عملکردی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شاهد تسریع در ارائه خدمات مطلوب برای رضایتمندی پرسنل خدوم و مردم عزیز در سال جدید باشیم.