پیام رییس دانشگاه در پی درگذشت استاد دکتر حسین یقینی

در پی درگذشت استاد دکتر حسین یقینی یک چهره علمی و هنریِ دیگر بر اثر کرونا، دکتر چنگیز رییس دانشگاه، با ارسال پیامی ضایعه درگذشت این استاد بزرگوار را به خانواده بزرگ دانشگاه و همچنین خانواده محترمشان تسلیت عرض نمود.

به نام خدایی که از اوییم و همواره به سوی او باز می گردیم

برای دکتر حسین یقینی

بیست و نهمین شامگاه ماه مبارک رمضان همزمان با بیست و دومین غروب اردیبهشت 1400، خداوند حکیم مهر پایان بر کتاب زندگی هنرمند داروساز و معلم تاریخ نگار اصفهان، استاد دکتر حسین یقینی نهاد. مردی که کتاب زندگی خود را زیبا نوشت و نقاشی کرد، استادی همه فن حریف، خوش ذوق و خوش خلق، که اگرچه سالها پیش تحصیل خود را در دو رشته تاریخ و داروسازی در دانشگاه اصفهان به پایان برد، اما هرگز خود را فارغ از دانشگاه ندانست و پیوسته دل در گرو اعتلای این نهاد پرافتخار داشت. آثار فراوانی که از دوران دانشجویی تا واپسین روزهای حیات در اندیشه خلق و احیای آن بود دلیل این مدعاست و آخرین یادگار ماندگار ایشان، مرمت و احیای نگاره های تالار دانشکده داروسازی است که به پاس قلم عاشق استاد به عنوان "تالار دکتر یقینی" نام گرفت.

در نوجوانی افتخار شاگردی استاد را در نقاشی داشتم، اگرچه هرگز موفق به ادامه این هنر نشدم اما مهارت فوق العاده در هنرورزی توام با شوق به تعلیم، در عین مهربانی، دقت، حاضرجوابی و قریحه طنز، انگاره ای است که همراه با ضربات قلم موی استاد روی تنها تابلوی مشترکمان  ثبت شد و در خاطرم مرور می شود.

از دست دادن این استاد عزیز برای جامعه علوم پزشکی، هنرمندان و اصفهان شناسان، تلخ و جبران ناپذیر و برای خانواده ایشان تلخ تر و اندوهبارتر است. همدردی دانشگاهیان علوم پزشکی اصفهان را بپذیرید که خانواده دوم و در این اندوه شریک شما هستند.

از خدای بزرگ برای مرحوم دکتر حسین یقینی، مسافر دیار جاودانگی، آرامش و شادمانی جاودان در سایه رحمت و معفرت او می خواهیم، که الله تنها سرچشمه مهربانی و بخشندگی است.

شایان ذکر است صبح روز شنبه 25 اردیبهشت ماه، مراسم تشییع  پیکر استاد فقید و چهره ماندگار علمی و هنری اصفهان با حضور جمعی از مسئولین، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در محوطه دانشکده پزشکی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.