پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفدهم مردادماه روز خبرنگار

قسم به قلم و آنچه می نگارد

روز خبرنگار، روز گرامیداشت اصحاب خبر به مناسبت شهادت انسان والایی است که در انجام مسئولیت تا پای جان ایستاد. روز گرامیداشت امانتداری، خردورزی، ریزبینی، پشتکار، مردم اندیشی و حفظ حرمت واژه ها و تکریم قلم است و اگر خبرنگاران تکریم می شوند، به واسطه پایبندی ایشان به این ارزشهای والاست.
این روز را به همه خبرنگاران عزیز و متعهد تبریک می گویم. خبرنگاران اندیشمندی که حرمت قدسی کلمات را ارج می نهند، و شرایط دشوار محیط و پیچیدگی روابط انسانی حرفه خبرنگاری ایشان را از توجه به تاثیر شگفت و مسئولیت آفرین واژه ها بر روان انسان ها و جو جامعه غافل نمی کند، خبرنگارانی که خود را در برابر خداوند به خاطر  تک تک واژه هایی که بر لوح ضمیر مخاطب می نویسند پاسخگو می بینند، و تولید خبر را نه هدف، بلکه وسیله ای برای ادای مسئولیت در ارتقای آگاهی و سلامت مردم می شناسند.
جانتان سلامت، اندیشه تان بارور، واژه هایتان پرنور و دیده هایتان تیزبین تر از همیشه باد