پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز پدر

دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به مناسبت فرارسیدن سیزدهم رجب سالروز ولادت با سعادت مولی الموحدین حضرت علی (ع ) و گرامیداشت روز پدر پیام تبریکی صادر نمود.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

" من و علی پدران این امت هستیم" (حضرت محمد «صلوات الله علیه»)

سیزدهم رجب خاطره ساز زادروز امیرالمؤمنین امام المتقین حضرت علی ابن ابیطالب(ع)، به راستی مظهر امامت، ولایت و یکتاپرستی می باشد. بزرگ مردی که با گفتار و منش خویش دلهای تشنه حقیقت را از چشمه لایزال الهی سیراب نمود.

ایزد منان با حکمت بی انتهای خود میلاد فرخنده این آینه تمام نمای انسان کامل را در این ماه قرار داد تا نزول رحمت خویش را برعرشیان و فرشیان تمام نموده و حلقه اتصال بین خاک و افلاک را بر برترین مخلوقات خویش عطا نماید.

در این راستا ضمن تبریک سالروز ولادت این امام همام که به روز پدر مزین گردیده است، به مصداق کلام گهربار

" من لم یشکر المخلوق ، لم یشکر الخالق "

از زحمات و تلاش های برادران شاغل دراین دانشگاه صمیمانه تقدیر و تشکر نموده و توفیقات روز افزون همکاران گرانقدر را در ظل توجهات خاصه حضرت ولی عصر (عج) از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم .