پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی

دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه، طی پیامی، فرا رسیدن 26 مردادماه، سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را به دانشگاهیان علوم پزشکی اصفهان به خصوص همکاران آزاده دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

همانا 26 مرداد سال 1369، روز بازگشت سرافرازانه آزادگان عزیز، این مدافعان غرورآفرین کشور عزیزمان، ایران اسلامی، به میهن است.

اکنون فرصتی است مغتنم برای مرور رشادت های غیور مردانی که در سال های درد و فراق و دور از دیار، با تحمل مرارت ها و مشقت های فراوان، رسالت خویش به عنوان مظاهر ایثار و استقامت را با سرمشق قرار دادن سیره اهل بیت (علیهم السلام) به سرانجام رساندند.

اینجانب ضمن گرامیداشت این روز تاریخی و بیاد ماندنی با ادای احترام به مقام شامخ این اسوه های صبر و بردباری به ویژه همکاران گرانقدر آزاده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، همراه با آرزوی سلامتی و توفیق الهی، عزت و سربلندی این دلیر مردان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر شاهین شیرانی

رییس دانشگاه