پوشش امدادی زائرین کربلا توسط 12 تیم اورژانسی

رئیس  مرکز مدیریت حوادث و  فوریت های پزشکی استان اصفهان گفت: با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و آغاز پیاده روی از روز 12 شهریورماه، 8 تیم آمبولانس، یک تیم اتوآمبولانس و یک تیم تعمیرگاه سیار در مرز چذابه و از روز ۱۹ شهریور ۲ تیم امبولانس به مرز خسروی اعزام و مستقر گردیده اند.

دکتر فرهاد حیدری در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت:  براساس آمار واطلاعات دریافتی از سرپرست گروههای اعزامی از روز 12 شهریورماه تاکنون 183 مورد سرپایی و 22 نفر اعزام به بیمارستان داشتیم که بیشترین امدادجویان با علائم تهوع، استفراغ، سردرد،  افت فشارخون، ضعف و بی‌حالی بودند که می تواند در اکثر موارد نشانه  گرمازدگی باشد.

وی با بیان اینکه تاکنون علائم بیماری عفونی و ویروسی یا گوارشی به امدادگران اورژانس اصفهان گزارش نشده است، اظهار نمود: هر تیم اورژانس مستقر در آمبولانس‌ها متشکل از دو یا سه نفر کارشناس فوریت‌های پزشکی می باشد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: تمام نیروهای امدادی قبل از مرزهای  خروجی ودر خاک ایران پوشش امداد سلامت زائران را بعهده دارند.

وی از شهروندان اصفهان درخواست نمود که برای  پیشگیری از گرمازدگی  زائران، استفاده از مایعات مناسب به میزان کافی و آب آشامیدنی بهداشتی را مورد توجه قرار دهند، همچنین از تجمع در محل های شلوغ و با ازدحام بالا خودداری نموده و پیاده روی را در ساعتهای خنک تر بعد از غروب آفتاب انجام دهند.

دکتر حیدری با اشاره به اینکه برای ارائه خدمات بهتر به زائرین و جلوگیری از مشکلات در خدمات امدادی به شهروندان اصفهان از توان اورژانس کل استان استفاده شده، افزود: آمبولانس ها از تمام استان به مرزها انتقال داده شده و از توان امدادرسانی اورژانس در جاده ها کاسته نشده است و کماکان همچون قبل در حال انجام وظیفه است.

وی گفت: این در حالی است که با استفاده از ظرفیت تیم های پشتیبان تلاش می شود ماموریتها بدون تاخیر صورت گیرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود:  زائرین‌ برای اعزام و سفر به  کشورعراق ودر راستای کاهش تجمع در مرزها وپایانه های مرزی به بیانیه ها وهشدارهای وزارت کشور وستاد اربعین توجه ویژه داشته باشند.