پاسخ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص طرح تحقیقاتی تولید روش درمانی جدیدی در بیماری کرونا

پیرو خبر درج شده تحت عنوان " "اعمال روش درمانی جدید بیماری کرونا توسط محققان اصفهانی/تولید پادتن کرونا از شیر دام  در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام می نماید: این طرح در مراحل بررسی اولیه قرار دارد و اظهار نظر  در خصوص اثر بخشی مراحل اولیه کارازمایی، نیاز به بررسی مستندات علمی دارد  و تاکنون تاییدی در خصوص اثربخشی نتایج از طرف این دانشگاه صادر نشده است.

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تایید هر روش درمانی را نیازمند ارائه و انتشار نتایج علمی از مراحل مختلف طرح تحقیقاتی و بررسی در کمیته های تخصصی می داند و در صورت تایید، اعلام از طریق مراجع ذیصلاح صورت می پذیرد.

بنابراین خواهشمند است کلیه محققین تا پایان بررسی ها از هر گونه اظهار نظر در خصوص نتایج یافته های طرح های تحقیقاتی مشابه جدا خودداری نمایند.