پاسخ به سؤالات کلیدی با سامانه نظر جمع فرهنگستان

گروه آموزش فرهنگستان علوم‌پزشکی با همکاری پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت؛ در راستای ارتقای کیفیت تصمیمات حوزه آموزش، بهره‌گیری از فعالیتهای جمعی و جلب حمایت و مشارکت صاحبنظران، اساتید و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور،  اقدام به راه اندازی سامانه نظرجمع فرهنگستان نموده است.

این سامانه در راستای جمع آوری نظرات صاحبنظران و گروه های ذینفع آموزش علوم پزشکی کشور در زمینه سئوالات کلیدی این حوزه ایجاد شده است.

در این سامانه امکان ایجاد پروفایل برای هر یک از صاحبنظران و پاسخگویی به سؤالات مهم حوزه آموزش علوم پزشکی کشور وجود دارد.

گفتنی است اهداف کلیدی این برنامه عبارتند از :
– شناسایی خبرگان و ذینفعان علاقمند به مشارکت در حوزه آموزش علوم پزشکی کشور
– تعریف مسائل مهم کلیدی مرتبط با حوزه آموزش علوم پزشکی، اولویت بندی سئوالات
– استفاده از توان خبرگان و ذینفعان برای تعریف ، طبقه بندی و ارایه راهکار برای مسائل
– تولید شواهد مناسب برای تصمیم گیران حوزه آموزش علوم پزشکی کشور
– ارتقای فرهنگ مشارکت در تصمیم گیری در حوزه آموزش علوم پزشکی کشور

لازم به ذکر است در حال حاضر سؤال روز "راهکارهای مدیریت مهاجرت نخبگان علوم پزشکی کشور" می باشد. علاقه مندان می توانند با مراجعه به سامانه: https://ams.nazarejam.ir به جمع تیم مشورتی فرهنگستان علوم پزشکی بپیوندند.