واکسیناسیون ۷۲ درصدی افراد بالای ۱۲ سال در اصفهان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: حدود ۷۲ درصد از افراد بالای ۱۲ سال استان، دُز اول واکسن‌ کرونا را دریافت کرده اند.

دکتر پژمان عقدک در خصوص آمار واکسیناسیون در استان اصفهان، گفت: طبق آمار فعلی حدود ۷۲ درصد از افراد بالای ۱۲ سال استان دُز اول واکسن و حدود ۵۰ درصد نیز دُز دوم واکسن را دریافت کرده اند.

وی افزود: آمار واکسیناسیون در برخی از شهرستان‌ها همانند بوئین میاندشت، اردستان و نطنز وضعیت بهتری دارد، به شکلی که در این شهرستان‌ها حدود ۸۵ درصد دُز اول و حدود ۷۰ درصد نیز دُز دوم واکسن را دریافت کردند؛ اما برخی از شهرستان‌ها همانند خمینی‌شهر، برخوار و نجف‌آباد حدود ۱۰ درصد از میانگین استانی پایین‌تر هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارتباط با آمار واکسیناسیون دانش‌آموزان در استان اصفهان، گفت: حدود ۶۲ درصد از دانش‌آموزان دُز اول و ۲۴ درصد نیز دُز دوم واکسن را دریافت کرده اند که آمار واکسیناسیون دانش‌آموزان شهرستان‌های بوئین میاندشت، نطنز، اردستان و سمیرم نسبت به سایر شهرستان‌ها وضعیت بهتری دارد؛ اما شهرستان‌های خمینی‌شهر و برخوار از میانگین استانی پایین‌تر هستند.