والدین و مدیران مدارس برای استقبال نوجوانان از واکسن کرونا کمک کنند

رئیس مرکز بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: انتظار می‌رود والدین و مدیران مدارس با همفکری با یکدیگر برای استقبال بیشتر نوجوانان از واکسیناسیون کرونا کمک کنند تا زمینه بازگشایی مدارس هرچه زودتر فراهم شود.

دکتررضا فدایی طی گفت‌وگویی افزود: اگر بنا باشد مدارس از آبان امسال به‌صورت حضوری فعالیت خود را ادامه دهند باید استقبال بیشتری از سوی دانش آموزان و خانواده‌ها برای واکسیناسیون صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر واکسیناسیون علیه کرونا برای نوجوانان اجباری نیست، اظهار داشت: بسیاری از خانواده‌ها و دانش آموزان این شوق را دارند که امسال مدارس به صورت حضوری فعالیت کنند و این امر زمانی میسر می‌شود که درصد بالایی از جمعیت واکسینه شوند.

دکتر فدایی تاکید کرد: اگر واکسیناسیون علیه کرونا آنطور که باید پیش نرود، شرایط حضور دانش آموزان در کلاس‌های درس از آبان ماه امسال بسیار دشوار خواهد شد.

رئیس مرکز بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه ۵۰۰ هزار دانش آموز در محدوده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در استان وجود دارد، گفت: تاکنون ۳۶ درصد دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال یعنی حدود بیش از یک سوم این جمعیت، واکسن کرونا دریافت کردند.

وی همچنین با اشاره به اینکه استقبال مردم از واکسیناسیون در اصفهان رو به بهبود است، خاطرنشان کرد: به طور متوسط روزانه بین ۴۰ تا ۶۰ هزار نفر برای دریافت واکسن کرونا به مراکز تجمیعی و بهداشت استان مراجعه می‌کنند.

رئیس مرکز بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه تاکنون بیشترین رکورد تزریق واکسن در استان مربوط به ۲۶ شهریور امسال با ۹۰ هزار دُز بوده است، افزود: تاکنون ۲ میلیون و ۴۳۰ هزار نفر یک نوبت و ۸۹۳ هزار نفر ۲ نوبت واکسن کرونا را دریافت کردند که به ترتیب معادل ۵۶ و ۲۱ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال است.

وی با اشاره به اینکه برخی مراکز با مراجعه زیاد مردم مواجه بوده و تعدادی دیگر خلوت هستند، تصریح کرد: ممکن است برخی موارد مانند تاریخ رُند هفت مهر در افزایش مراجعه مردم برای واکسن زدن موثر بوده است.

دکتر فدایی با تاکید بر اینکه همچنان از مردم استان اصفهان انتظار داریم که برای واکسیناسیون هرچه سریعتر مراجعه کنند، گفت: لازم است رسانه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی نیز با تیترها، تبلیغات و برنامه‌های تشویقی مردم را برای مراجعه هرچه سریعتر ترغیب کنند.

وی از جمله برنامه‌های پیشنهادی برای مراجعه حداکثری مردم به‌منظور واکسیناسیون را مشروط کردن ارائه خدمات عمومی مانند تهیه بلیط اتوبوس و رزرو هتل به دریافت واکسن کرونا عنوان و اضافه کرد: در غیر این صورت ممکن است تعدادی از مردم منتظر بشینند تا واکسن‌های خاصی از خارج به کشور بیاید.

دکتر فدایی بیان کرد: در چند نقطه پر تردد اصفهان مانند میدان جمهوری و دروازه دولت نیز اتوبوس های سیار برای واکسیناسیون در نظر گرفته شده است.