همایش بزرگ مسئولین، کارشناسان وکارکنان شاغل در ادارات منابع انسانی وکارگزینی

دوشنبه 30خردادماه سال جاری، همایش بزرگ منابع انسانی با حضور رییس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع ، سرپرست مدیریت منابع انسانی و سرپرست مدیریت سازمان و تحول اداری، مدیر امور مالی و  جمعی از مسئولین، کارشناسان وکارکنان شاغل در ادارات منابع انسانی واحدهای اجرایی در مرکز همایش های علمی دانشگاه، برگزار گردید.

در این همایش دکتر شیرانی با توجه به ورود دولت سیزدهم به سال دوم کاری، طی سخنانی نسبت به آموزش، شفاف سازی، رفع تبعیض وارائه خدمات به کارمندان با در نظر گرفتن کلیه قوانین ومقررات و همچنین آموزش قوانین و مقررات اداری استخدامی به مدیران علی الخصوص مدیران جدیدالانتصاب تاکید نمود و از زحمات کلیه کارکنان شاغل در ادارات منابع انسانی وکارگزینی تقدیر و تشکر کرد.

سید مرتضی هاشمی سرپرست مدیریت منابع انسانی نیز ضمن عرض خیر مقدم به حضار وارائه گزارش عملکرد، بر مهمترین هدف ارزیابی عملکرد نیروی انسانی که همانا استفاده از داده ها برای اتخاذ تصمیمات استراتژیک خاص واستفاده آنها در راستای توسعه سازمان می باشد مطالبی را بیان نمود.

همچنین در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین خوشنویس زاده در خصوص اهمیت منابع انسانی از ابعاد معنوی واخروی ودنیوی به ایراد سخنانی پرداخت.

در ادامه دکتر اعرابی معاون توسعه مدیریت و منابع نیز به اهمیت وجود منابع انسانی وهم چنین به خدمات بی نظیر کارکنان مذکور اشاره ودر جهت رفع مشکلات موجود در حوزه منابع انسانی وافزایش انگیزه کارکنان قول مساعد داد.

گفتنی است دراین همایش برای اولین بار باحضور مدیر ومعاون امور مالی مباحث مشترک بین دو حوزه مطرح گردید و به پاس یادبود وگرامیداشت از خدمات ارزنده زنده یاد حاج غلامرضا یاری پور معاون اسبق مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری کلیپی تنظیم وبه نمایش گذاشته شد.

در آخر از بازنشستگان حوزه منابع انسانی نیز با حضور مسئولین و اهدای هدایایی تکریم وتجلیل بعمل آمد.