هشدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ستاد کرونا/ ثبت ۲۱۷ فوتی در یک هفته در اصفهان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ستاد استانی مقابله با کرونای اصفهان که سه شنبه ۲۷ آبان ماه، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار اصفهان و  اعضای ستاد استانی در تالار رویش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید، به تشریح آخرین وضعیت کرونا در شهرستان های استان اصفهان پرداخت.

دکتر طاهره چنگیز با بیان اینکه در استان تاکنون ۲۷۶ هزار تست انجام شده است، اظهار کرد: از ابتدا تمام تست های بخش خصوصی را هم در آمار آورده ایم که از کل تست های انجام شده ۴۳ درصد مثبت بوده است.

رییس دانشگاه میزان درصد فوتی نسبت به بستری در استان اصفهان را ۱۷ درصد عنوان کرد و افزود: تعداد فوتی های مثبت در ۲۲ شهرستان تاکنون سه هزار و ۹۰ نفر بوده است که در کل سه درصد کل جمعیت مبتلایان می باشد.

وی به انجام ۱۸ هزار نمونه تست در هفته گذشته اشاره نمود و گفت: اگر تست های سریع اضافه و دقت آن ها تایید شود، کار نمونه گیری سرعت می گیرد.
دکتر چنگیز ادامه داد: از شهریورماه امسال بیش از ۵۰ درصد تست های انجام شده در استان مثبت بوده و از اطرافیان بدون علامت هم تست گرفته می شود.

وی ادامه داد: متاسفانه به موازات افزایش تعداد بستری و ابتلا، فوتی ها هم افزایش داشته است که بالاترین فوتی ثبت شده ۲۱۷ فوت در یک هفته بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در شهرستان اصفهان چیزی که همه را خسته کرده شیب ملایم افزایش ابتلا است، گفت: پیک دوم و سوم کرونا در اصفهان نداشتیم اما در این بین استراحتی انجام نشده که این موضوع باعث خستگی و فرسودگی شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان های نجف آباد، لنجان، خمینی شهر و فلاورجان وضعیت خوبی در خصوص وضعیت بیماری کرونا ویروس ندارند، افرود: شهرستان خمینی شهر بعد از یک پیک بلند ابتلا، آرامش داشت ولی دوباره با افزایش مبتلایان مواجه شده است به نحوی که حدود ۱۴۰ بیمار بستری در خمینی شهر داریم.

دکتر چنگیز در رابطه با وضعیت دیگر شهرستان ها گفت: در شهرستان اردستان نگران فوتی ها هستیم، شهرستان های گلپایگان و دهاقان روند افزایشی داشته اند، شهرستان شهرضا پیک خیلی بلند داشته و هنوز درگیر است و در شهرستان شاهین شهر روند افزایشی بوده است.
وی اذعان کرد: وضعیت شهرستان فریدن تقریبا آرام است ولی این وضعیت ممکن است ماندگار نباشد، در شهرستان مبارکه هم با وجود کنترل مناسب ولی دوباره روند افزایشی داشته است، شهرستان چادگان افزایشی ملایم داشته، شهرستان فریدونشهر نسبتا آرام است؛ شهرستان بویین میاندشت کم جمعیت بوده و موارد محدود دارد که البته قابل توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان گفت: دانش اموزان مثبت کرونایی را هفته به هفته رصد می کنیم و وضعیت خانواده هایی که مثبت بوده و در خانه دانش آموز دارند هم مورد بررسی قرار می گیرد.