معاون درمان دانشگاه: مسئولان قضایی شرایط اضطرار کرونا را برای کادر درمان در نظر بگیرند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی گفتگویی اظهار نمود: لازم است مسئولان قضایی شرایط اضطرار ناشی از شیوع بیماری کرونا را برای حمایت از کادر درمان بویژه پزشکان متخصص در نظر بگیرند تا آنها با مسائل حاشیه‌ای مواجه نشوند.

دکتربهروز کلیدری افزود: با شتاب گرفتن روند صعودی ابتلای مردم به بیماری کرونا از مرداد امسال تا کنون در شرایط اضطرار قرار داریم و باید از همه امکانات موجود برای خدمات‌رسانی استفاده کنیم اما در این کار نیازمند حمایت همه مسئولان بویژه بخش قضایی هستیم.

وی اظهارداشت: ما در شرایط فعلی که تعداد بیماران بستری شده و بدحال کرونایی در حال افزایش است نمی‌توانیم به همه بیماران که مراجعه می‌کنند خدمات فوق تخصصی پزشکان متخصص ریه را ارایه دهیم بنابراین ناچار به سطح بندی خدمات و استفاده از همه امکانات موجود چه پزشک و چه پرستار هستیم.

دکتر کلیدری تصریح کرد: در برخی موارد ناچار به خدمت گرفتن همکاران متخصص در سایر بخش‌ها مانند داخل اتاق عمل برای بخش بیماران کرونایی هستیم تا بتوانیم خدمات و پوشش مناسب ارایه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه از مردم انتظار داریم تا این مساله را درک کنند که کادر درمان با همه توان خود در حال خدمت رسانی در شرایط شیوع کرونا هستند، گفت: مدتی قبل با دادستان و مسئولان نظام پزشکی اصفهان در این زمینه جلسه ای داشتیم و از مسئولان قضایی خواستیم که چنانچه در آینده مسئله یا شکایتی در این زمینه مطرح شود آنها به شرایط اضطرار ناشی از شیوع بالای کرونا توجه کنند.

وی ادامه داد: مسئولان قضایی استان پیشنهادها و نظراتی برای بستری و مراقبت بیماران به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مطرح کردند که تلاش می کنیم با اجرای آنها کمترین حاشیه برای همکاران کادر درمان ایجاد شود.

دکتر کلیدری با تاکید بر لزوم نظارت بر مجموعه های مختلف استان درباره رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی خاطرنشان کرد: انتظار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان این است که همه مجموعه های داخل استان که در حال ارایه خدمت به مردم هستند، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

وی تاکید کرد: لازم است که این جدیت توسط سازمان‌های نظارتی مورد راستی آزمایی قرار گیرد که پشتیبانی مقام‌های قضایی را می طلبد.

دکتر کلیدری درباره افرادی که به بیماری کرونا مبتلا هستند اما قرنطینه خانگی را رعایت نمی‌کنند، گفت: اوائل شیوع بیماری کرونا بر برخورد با این افراد تاکید شد اما تاکنون عملیاتی نشده است و امیدواریم که این موضوع مورد توجه مسئولان قضایی و نظارتی قرار گیرد.