معاون درمان دانشگاه: استمرار رعایت نکات بهداشتی مقابله با کرونا برای پیشگیری از موج جدید

معاون درمان دانشگاه در خصوص وضعیت کرونا در استان اصفهان گفت: تعداد مبتلایان و مرگ‌ومیر کرونا در استان اصفهان، با تدابیر مسئولان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی شهروندان درمقابله با شیوع کرونا، کاهش یافته است و مرگ‌ومیرها به حدود انگشتان دو دست رسیده که این مورد نشان‌دهنده بهبود شرایط استان نسبت به ماه های مهر و آبان است.

دکتر بهروز کلیدری افزود: امسال دو تجربه سخت در ماه‌های بهار و پاییز داشته‌ایم و تلفات سنگینی را بر اثر کرونا ویروس در استان تجربه کردیم.

معاون درمان دانشگاه اظهار نمود: ممکن است از نیمه بهمن ماه تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان افزایش یابد و احتمال دارد با افزایش آمار بستری‌ها، در اسفند ماه موج مجددی از بیماری کووید ۱۹ را تجربه کنیم، لذا باید رعایت نکات بهداشتی مقابله با شیوع کرونا استمرار داشته باشد تا با موج جدید روبه‌رو نشویم یا موج سبکتری را تجربه کنیم و شرایط درمانی استان تحت تأثیر قرار نگیرد.