معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اعلام نمود: " شرکت دانش بنیان اکسین سبز اسپادان، تنها تولید کننده ماسک کودک با لایه نانو الیاف"

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از طراحی و تولید انواع ماسکهای تنفسی نانو الیاف در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد.

انواع ماسک های تنفسی نانو الیاف تحت نظر شرکت دانش بنیان اکسین سبز اسپادان به مدیریت مهندس ساره عرب از سال ۱۳۹۵در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز  به تولید گردیده و هم اکنون علاوه بر مرتفع نمودن نیاز حوزه سلامت به ویژه در دوران کرونا، موفق به اشتغال زایی و کسب درآمد برای بیش از 20 نفر شده است.

این شرکت تولید کننده ماسک های نانوالیاف N95، N99، ماسک کودک  و ماسک ویژه پرسنل کادر درمان و افراد حساس با نام تجاری نانواکسین می باشد و تنها تولید کننده ماسک کودک با لایه نانوالیاف در ایران است که در دو رده سنی4 تا 9 سال و 9 تا 15 سال با ارگونومی خاص و سایز مناسب برای ایجاد حداکثر فیتنس ممکن روی صورت و جلوگیری از نفوذ هوا از اطراف ماسک طراحی شده است.

شایان ذکر است این شرکت دارای پروانه ساخت به شماره 61405576 از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ماسک فیلتردار  و گواهی ISO 13485 : 2016 جهت طراحی، تولید و فروش ماسک های پزشکی می باشد. همچنین عضو ستاد نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دارای تائیدیه نانومقیاس از ستاد مذکور است. ماسک های صنعتی و پزشکی این شرکت تائیدیه آزمون کیفیت فیلترینگ ذرات آلاینده و عوامل بیماری زا تا 99 % را از آزمایشگاه نلسون آمریکا دارد.

راه های ارتباطی شرکت :

آدرس: اصفهان، کیلومتر 5 جاده شیراز (منطقه مرغ)، خیابان ولیعصر (خلیج فارس 36)، پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

شماره تماس مدیر عامل: 09132230681

پست الکترونیکی:         nanoxinsabz@gmail.com

آدرس سایت:     www.nanoxinco.com  ،  https://hitp.mui.ac.ir/oxin

لازم به ذکر است پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در دویست و ششصد و نهمین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی در تاریخ ۶ آبان ۹۷ با تاسیس پارک علم و فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اصفهان موافقت گردید.

گفتنی است در پارک علم و فناوری سلامت، ۷ خوشه فناوری شامل:  ۱ - صنایع غذایی و تبدیلی ۲- فناوری های دارویی، آرایشی و بهداشتی ۳-  مواد و تجهیزات پزشکی ۴-  سلامت دیجیتال (Digital health) ۵- فناوری­های نوین زیستی ۶- گردشگری سلامت  (Health  tourism ) ۷- متفرقه مجوز احداث پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همزمان با مجوز احداث پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران داده شد و این در حالی که دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نخستین پارک علم و فناوری سلامت در کشور را با حضور معاون علم وفناوری ریاست جمهوری تاسیس کرد.