مطالبه قانون جوانی جمعیت در جلسه شورای اداری استان به میزبانی دانشگاه

شنبه 21 خردادماه، جلسه شورای اداری استان اصفهان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با محوریت "برنامه ریزی تحقق شعار سال 1401 و توسعه اقتصاد دانش بنیان" با حضور جمعی از مسئولین و مدیران استانی در تالاررویش دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید یوسف طباطبائی نژاد نماینده ولی فقیه در استان ، دکتر مرتضوی استاندار اصفهان، دکتر شیرانی رییس دانشگاه و جمعی از مدیران و مسئولین استان برگزار شد، رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم طی سخنانی تعاملات بین بخشی برای تامین سلامت مردم را ضروری عنوان کرد و افزود: ۲۰ تا ۲۵ درصد سلامت مردم در دست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ۷۵ تا ۸۰ درصد آن دست تعاملات بین بخشی است و اگر این تعامل نباشد نمی‌توانیم سلامت جامعه را بطور کامل تامین کنیم.

وی تصریح کرد: سلامت را حق مردم می دانیم و وظیفه حاکمیت تامین سلامت آحاد جامعه است و برای تحقق آن نیاز به تعاملات بین بخشی داریم چراکه اگر شبکه فاضلاب یا آب سالم نباشد، هوا آلوده باشد و حوادث ترافیکی بدلایل مختلف مانند جاده ها یا خودروهای ناایمن اتفاق بیفتد ، برای تامین سلامت مردم و برطرف کردن مشکلات سر راه، تنها نیازمند تعاملات و همکاری های بین بخشی هستیم.

دکتر شیرانی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه سلامت از جمله پوشش بیمه همگانی برای حدود ۶ میلیون نفر در کشور گفت: درخواست دارم که ابلاغیه و دستور رهبر معظم انقلاب برای قانون جوانی جمعیت در جلسه اختصاصی شورای اداری استان بررسی شود زیرا اگر دیر درباره آن اقدام شود کشورمان دچار مشکل خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با بیان وضعیت بهتر آمار کرونا، گفت: بعد از ۸۶۰ روز در ۱۲ خرداد امسال اولین روز بدون مرگ و میر کرونایی در کشور را تجربه کردیم و به لطف خدا و همت دولت بویژه در زمینه واکسیناسیون عمومی کرونا اکنون وضعیت ما خوب است.

وی با بیان اینکه هنوز به ما ابلاغ نکردند که می توان ماسک ها را برداشت، افزود: قبل از شیوع کرونا فکر می کردیم که دوران بیماری های واگیر به پایان رسیده و بیشتر تمرکز ما بر روی بیماری های غیرواگیر و مرگ و میرهای ناشی از آنها بود، اما کرونا ثابت کرد اینطور نیست و باید همه بیماری ها را رصد کنیم.

رییس دانشگاه همچنین به فعالیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی در استانداری اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: از مدیران دستگاه های اجرایی می خواهیم که بطور فعالانه در جلسه های این کارگروه شرکت کنند تا بخش هایی که به مسئولیت آنها مربوط است برای آنها تبیین شود.