مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه میزبان برگزاری دوره های آموزشی سازمان اورژانس کشور

هشتمین دوره PHCLS در قطب اصفهان و دومین دوره آموزشی مهارتهای بالینی سازمان اورژانس کشور، روزهای 14 و 15 شهریورماه جاری در محل مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

دکتر فرهاد حیدری رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان طی سخنانی با بیان اینکه اختصار PHCLS به معنای دوره حمایت های پیشرفته قلبی با رویکرد اورژانس پیش بیمارستانی می باشد اظهار کرد: در این دوره 24 نفر از مراکز اورژانس دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، یزد، چهارمحال بختیاری، کاشان، مازندران و کرمان شرکت کردند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان با بیان اینکه نفرات برتر این دوره برای شرکت در دوره تربیت مربی PHCLS معرفی میگردند تشریح کرد: در این دوره آقایان علیرضا شفیعی، بهنام قلانی، علیرضا قیصری و غلامرضا نوذری از استان اصفهان، وحید فرامرزپور از کرمان، محمد تقی نصیری و رحیم علی شیخی از چهارمحال و بختیاری، حامد بزرگی از مازندران و محمد حسن شاطریان از کاشان 9 نفر برگزیده مربیگری IP این دوره شدند.

دکتر حیدری به برگزاری دوره آموزشی مربی گری مهارتهای بالینی در اورژانس پیش بیمارستانی در روز سوم برگزاری این دوره ها مورخ 16 شهریورماه اشاره کرد و ادامه داد: دومین دوره آمزشی مربی گری مهارتهای بالینی در اورژانس پیش بیمارستانی برای زیرمجموعه قطب اصفهان (شامل: اصفهان، یزد، چهارمحال و بختیاری و کاشان) و قطب های مازندران و کرمان در اصفهان برگزار گردید.

وی افزود: در این دوره یک روزه معرفی شدگان جهت مربیگری آموزش مهارتهای بالینی بصورت کارگاهی (آسکی) با مباحث علمی و کاربردی در زمینه تجهیزات اورژانس پیش بیمارستانی، تکنیک ها و اقدامات بالینی درموارد بحرانی شامل زایمان اورژانسی، ثابت سازی و انتقال بیماران ترومایی و اقدامات پیش بیمارستانی شامل مدیریت راه هوایی، نیدل دکامپرشن، تهویه با ونتیلاتور، ECGو مانیتورینگ قلبی، صداهای ریوی و اقدامات درمانی، مدیریت بیماران 724 ارزیابی و معاینه و ... شرکت نمودند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان گفت: آقایان علیرضا قیصری از اصفهان، علی باباپور از مازندران و وحید فرامرزپور از کرمان سه نفر برتر درمیان 24 شرکت کننده این دوره بودند.

محمدعلی هاشمی مسئول آموزش اورژانس استان اصفهان ضمن قدردانی از همکاری مدرسین این دوره ها در این خصوص گفت: آقایان دکتر حیدری، دکتر اسماعیلیان، دکتر گلشنی، دکتر مجیدی نژاد، دکتر پهلوان پور، دکتر برومند، دکتر آرتنگ، دکتر نوری و دکتر پروهان اعضای هیأت علمی قطب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و یزد مدرسان دوره  PHCLS بودند، همچنین آقایان دکتر مجیدی نژاد، دکتر مهدی نصر و مهرسروش و میرحسینی از اورژانس تهران در تدریس دوره مهارتهای بالینی همکاری داشتند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان با اشاره به حضور ناظران کشوری در برگزاری این دوره ها افزود: این دوره ها با نظارت دکتر نوری معاون آموزش همگانی سازمان اورژانس کشور برگزار گردید.