مدیرکل دفتر بازرسی وزارت بهداشت: برپایی میز ارتباطات مردمی در سفرهای استانی سبب افزایش اعتماد عمومی می‌شود

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برپایی میزهای ارتباطات مردمی در سفرهای استانی رییس جمهور و هیات دولت موجب افزایش اعتماد مردم و ارتباط چهره به چهره با آنها می‌شود.

دکتر علیرضا رحیم نیا، روز چهارشنبه 25 خردادماه، در گفت و گویی افزود: ارتباط چهره به چهره با مردم یکی از بزرگترین محاسن سفرهای استانی رییس جمهور و اعضای هیات دولت است زیرا از طریق برپایی میزهای ارتباطات مردمی می‌توان برخی از مشکلات مردم را که در سطح شهر و استان قابل رفع نیست،  پیگیری و حل کرد.

وی که بعنوان نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در محل میز ارتباط مردمی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حضور دارد، اظهار داشت: عده ای می‌کوشند به مردم القا کنند که سفرهای استانی تاثیری در حل مشکلات آنها ندارد در حالی که سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت به استان ها به حل بسیاری از مشکلات آنها کمک می کند.

دکتر رحیم‌نیا ادامه داد: بعنوان مثال در سفر به یکی از استان‌ها ۲ بیمار که نیاز به پیوند مغز استخوان داشتند به میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت مراجعه کردند و با توجه به اینکه امکان انجام این نوع پیوند در آن استان وجود نداشت آنها به ۲ دانشگاه علوم پزشکی کشور معرفی شدند و سه روز بعد اقدامات لازم برای پیوند آنها انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه مردم کشورمان شایسته بهترین‌ها هستند و مسئولان نیز با تمام توان برای رفع مشکلات آنها اقدام می‌کنند، گفت: سفرهای استانی باعث می شود تا مسئولان ارشد، مشکلات مردم را از نزدیک ببینند و از بخش های مختلف اطلاع پیدا کنند.

مدیرکل دفتر بازرسی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در برخی مواقع فرایند اداری کارها به گونه‌ای است که ممکن است مشکل افراد داخل استان‌ها انجام نشود به همین دلیل پیگیری آنها در سفرهای استانی از سوی وزارتخانه متبوع و نهاد ریاست جمهوری به رفع مشکلات مربوط به آنها کمک بسیاری می کند.

وی اضافه کرد: اینکه مردم می بینند اعضای هیات دولت از نزدیک در جریان مشکلات آنها قرار می‌گیرند و برای رفع آنها برنامه‌ریزی می کنند به ایجاد دیدگاه مثبت در بین آنها منجر می شود.

وی در باره سفر رییس جمهور و هیات دولت به اصفهان گفت: اصفهان استان بزرگی است و بسیاری از مشکلات آن در داخل استان قابل حل است اما برای برخی مسائل نیاز به برنامه‌ریزی و سیاستگذاری است که این موارد به تهران منتقل می شود.

دکتر رحیم نیا با اشاره به اینکه بیشتر درخواست‌ها و مراجعات مردم به میز ارتباطات وزارت بهداشت در اصفهان به حوزه دانشگاه علوم پزشکی مربوط بود، افزود: از جمله درخواست‌های مطرح شده می‌توان به مسائل آموزشی، تبدیل وضعیت استخدامی، ادامه قراردادهای کاری و مشکلات درمانی اشاره کرد که به همه آنها رسیدگی خواهد شد.

وی با اشاره به سفر وزیر بهداشت به شهرستان‌های فریدونشهر و بویین میاندشت در سفر هیات دولت به اصفهان، ادامه داد: در این سفر علاوه بر بازدید از این مناطق و پیگیری تکمیل طرح‌های نیمه تمام آنها، وزیر بهداشت از نزدیک در جریان مشکلات شهرستان‌ها از جمله در حوزه بهداشت و درمان و تجهیزات مورد نیاز آنها قرار می گیرد.

شایان ذکر است میز ارتباطات مردمی ویژه سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران به استان برای ملاقات حضوری نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با مردم در حوزه سلامت در مرکز همایش های علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برپا شده است.