سفر وزیر بهداشت به شهرستان نجف آباد/ دیدار با خانواده شهید حججی و افتتاح چند طرح بهداشتی درمانی

صبح روز پنجشنبه 28 بهمن ماه، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون بهداشت وزارت متبوع به منظور افتتاح از چندین طرح بهداشتی درمانی به استان اصفهان سفر و ضمن بازدید از طرح‌های در حال ساخت و توسعه مراکز درمانی استان، وضعیت شیوع و کنترل بیماری کرونا در این استان را مورد بررسی قرار دادند.

حضور وزیر بهداشت در شهرستان نجف آباد
در ابتدای این سفر، دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر حیدری معاون بهداشت وزارت متبوع، به همراه دکتر شیرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مسئولین دانشگاهی ضمن حضور در شهرستان نجف آباد، طی مراسمی آزمایشگاه مرکزی و مرکز غربالگری سرطان شهرستان نجف‌آباد را مورد افتتاح و بهره برداری قرار دادند.

در این مراسم ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این مجموعه دارای بخش‌های کولونوسکوپی، آندوسکوپی، ماموگرافی و سونوگرافی است و هم اکنون آماده ارائه خدمات به بیماران شهرستان می باشد.

زیارت مقبره و حضور وزیر بهداشت در منزل شهید حججی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در منزل شهید حججی و دیدار با خانواده این شهید بزرگوار، اظهار کرد: بسیاری از کشورها گمان می‌کنند از قدرت بالایی برخوردار هستند، ولی کرونا نشان داد که قدرت به داشتن ثروت و تجهیزات نیست، قدرت اصلی همراهی مردم با حکومت است.

دکتر بهرام عین‌اللهی با اشاره به بالا بودن آمار ابتلاء به کرونا و مرگ‌ومیر در این کشورها تصریح کرد: با وجود همه این امکانات، میزان مرگ‌ومیر در این کشورها بسیار بالاست چون با وجود همه ثروتی که در اختیار دارند، مردم با آنها همراه نیستند اما اینجا زمانی که رهبر معظم انقلاب می فرمایند من واکسن می‌زنم، فردای آن روز جمعیت زیادی برای دریافت واکسن مراجعه می‌کنند.

وزیر بهداشت از تزریق دوز اول واکسن کرونا به بیش از ۹۰ درصد جمعیت هدف خبر داد و گفت: تا وقتی مردم را داشته باشیم، قدرت داریم و اگر مردم را نداشته باشیم هر چه پول داشته باشیم به هیچ جا نمی‌رسیم.

وی قدرت کشور را به وجود شخصیت‌هایی مانند حاج قاسم یا شهید حججی دانست و ادامه داد: معتقدیم که امام زمان (عج) به دل‌های مردم نظر می‌کند و به همین دلیل است که همه دل‌ها متوجه یک شهید می‌شود و آن شهید به کشور و جامعه ما قدرت می‌دهد پس از خانواده شهید حججی تشکر می‌کنیم که باعث استحکام نظام شدند.

دکتر عین‌اللهی با تسلیت وفات حضرت زینب (س)، افزود: ما هر چه داریم از حضرت زینب (س) است که پرچم‌دار شهادت حضرت اباعبدالله (ع) و قیام عاشورا بود و در چنین روزی خدمت پدر و مادر نمونه این شهید کشوری و ملی رسیدیم و افتخار می‌کنیم که شهید حججی باعث قدرت نظام شد.

وی قوی‌تر شدن مردم را باعث قدرت یافتن نظام دانست و گفت: شهدایی که با خون خود این مملکت را آبیاری کردند و قدرت خود را نشان دادند که می‌توانند در برابر دشمن قوی بایستند، انسان عواطفی دارد و ممکن است در برخی موارد ترس به او غلبه کند، اما کسی که ترس به او غلبه نمی‌کند به خاطر اعتقادات خود به نظام، خداوند و امام زمان (عج) به ترس فطری خود غلبه می‌کند، این یعنی قدرتی که خداوند به خاطر تربیت پدر و مادر انقلابی به شهید حججی عطا کرد.

وزیر بهداشت ادامه داد: همه دشمنان می‌دانند که ما در برابر همه دشمنان می‌ایستیم خوش به حالتان چنین شهید ملی به کشور هدیه کردید و خداوند این را از همه شما قبول و ما را هم به آن شهید والامقام ملحق کند.

مقام عالی وزارت همچنین با حضور در گلستان شهدای شهرستان نجف آباد، بر سر مزار شهید حججی رفته و یاد و خاطره این شهید بزرگوار را گرامی دانست.