سرمقاله ای به قلم رییس دانشگاه در روزنامه سپید/ شور حسینی، رسالت هیات‌های مذهبی و کنترل اپیدمی

دکتر طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سرمقاله‌ روزنامه سپید (تنها روزنامه پزشکی خاورمیانه) به قلم خود عنوان کرد: شور حسینی بهترین داروی شفابخش برای نجات کشور از بحران کروناست. اگر دلدادگان امام حسین علیه‌السلام، با عشق سرور آزادگان جهان، حفظ سلامت و کمک مومنانه را بزرگترین معروف بدانند و به پیروی از حضرت سیدالشهدا، برای اقامه این معروف قیام کنند.
اکنون حفظ سلامت مردم در وضعیت فوق بحرانی استان‌ها نیاز به جهت دادن شور حسینی مومنان به سمت کنترل اپیدمی دارد. رسالت هیات‌های مذهبی باید در کمک به قطع زنجیره کرونا تعریف شود، نذورات و مواد غذایی هیات‌ها برای کمک مومنانه به خانواده‌های کم بضاعت و اسیب دیده از کرونا اختصاص یابد، جوانان وارد عرصه کمک به بیماران شوند و هر جوان هیاتی، عالم و آمر به دستورالعمل‌های بهداشتی در قالب امر به معروف باشد. بیمارستانها نیاز به کمک دارند، کمک‌های انسانی و مادی و معنوی. همه با هم و به عشق سید و سالار شهیدان، از هم اکنون به نیت خدمت در دستگاه عزای او، برای دفع بیماری از جامعه کمک کنیم.