رییس دانشگاه: تخصیص 15 هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تخصیص 15 هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه بهداشت و درمان استان در سفر ریاست جمهوری کشورمان به اصفهان خبر داد.

دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه در این خصوص گفت: در سفر پرخیر و برکت اخیر ریاست محترم جمهور به استان اصفهان پروژه های نیمه تمام بهداشتی و درمانی بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی که بعضا سالیان طولانی به علت نبودن اعتبار عملیات ساختمانی آن متوقف شده بود، در لیست مصوبات سفر قرار گرفت و بالغ بر 15000 میلیارد ریال اعتبار برای ان در نظر گرفته شد که این امر منجر به ارتقای شاخصهای بهداشتی درمانی سطح استان خواهد شد.

وی افزود: پروژه هایی ارزشمند و مهمی نظیر توسعه و تکمیل مراکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین (ع)، قلب شهید چمران، امین، شهید بهشتی و فیض و بیمارستان های ساعی خمینی شهر، بهنیا شهرستان تیران و کرون، رسول اکرم (ص) شهرستان فریدونشهر، شهید رجایی شهرستان داران، شهید محمد منتظری نجف آباد ، امام حسین (ع) شهرستان گلپایگان، امام خمینی (ره) شهرستان لنجان، خاتم الانبیاء شهرستان نطنز از جمله مصوبات سفر ریاست محترم جمهوری و هیات دولت به استان اصفهان می باشد.

دکتر شیرانی ادامه داد: تکمیل پایون مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و سایر طرح های توسعه ای این مرکز، تکمیل دانشکده دندانپزشکی، ارتقاء ایمنی دانشکده پزشکی، تکمیل بخش روانپزشکی مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر (ع)، تکمیل بخش دیالیز بیمارستان های شهدای شهرستان سمیرم، 9 دی شهرستان خمینی شهر، بوعلی شهرستان چادگان، شهدای شهرستان دهاقان و بیمارستان ورزنه و تکمیل بخش اورژانس بیمارستان شهید مدرس از دیگر مصوبات این سفر پر خیر و برکت می باشد.

رییس دانشگاه همچنین گفت: بیش از 4000 میلیارد ریال اعتبار برای پروژه های نیمه تمام بهداشتی در سطح استان در نظرگرفته شد.

دکتر شیرانی با تاکید بر اهمیت اجرای هرچه سریعتر کلیه مصوبات این سفر پرخیر و برکت به منظور افزایش رضایتمندی آحاد جامعه و ارتقاء سطح خدمت رسانی بهداشتی و درمانی به مردم شریف استان، خاطر نشان نمود: انشالله با توفیق الهی و همت جهادی کلیه مدیران خدوم و کارکنان عزیز دانشگاه جهت عملیاتی نمودن صددرصد پروژه های مذکور در راستای تحقق عدالت در سلامت حداکثر توان خود را بکار خواهیم گرفت.

لازم به ذکر است خبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.