راهیابی تیم بانوان دانشگاه به مسابقات کشوری در مسابقات تنیس روی میز دستگاه هاي اجرايي

تيم بانوان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان در مسابقات تنيس روي ميز بانوان دستگاه هاي اجرايي استان اصفهان، که دوشنبه ٢٢ آذر ماه،  با شركت ١٠ تيم برگزار گرديد، موفق به کسب مقام قهرمانی شد و توانست به مسابقات کشوری راه پیدا کند.

در دور اول این مسابقات، دانشگاه علوم پزشكي با شكست تيمهاي جهاد كشاورزي، شركت گاز و اداره ماليات و دارايي به مرحله حذفي راه يافت.

دراين مرحله تیم دانشگاه تيم پزشكي قانوني را سه بر صفر شكست داد و در بازي نفس گير فينال با نتيجه سه بر دو تيم اداره كل آموزش و پرورش را مغلوب خود كرد و به مقام قهرماني دست يافت.

شایان ذکر است تيم بانوان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان با اين قهرماني به مسابقات كشوري با مربيگري خانم سپهري راه يافت.

بازيكنان تيم شامل خانمها زهرا بهداروند و شيما شكيبا از مرکز بهداشت شماره ٢ اصفهان، شيما صفازاده عضو هئيت علمي و مدير پرستاري دانشگاه و مرضيه قاسمي از بيمارستان الزهرا (س) می باشند.